LŠ: Ronaldo može na svoj Real, potencijalni klasik Barse i Bajerna

Žrebom u Nionu izvučeni su parovi četvrtfinala Fajnal-ejta Lige šampiona, u kojem nas očekuju spektakularne utakmice. U prvom četvrtfinalu sastaće se pobednici dvomeča Real Madrid – Mančester siti (prvi meč 1:2) i Olimpik Lion – Juventus (1:0), što znači da postoji šansa da Kristijano Ronaldo zaigra protiv "svojih" Madriđana. U drugom će igrati Lajpcig i Atletiko Madrid, dok nas u trećem čeka potencijalni klasik između Barselone i Bajerna, ukoliko Katalonci prethodno eliminišu Napoli (0:0), a Bavarci odbrane 3:0 protiv Čelsija iz prvog duela. U poslednjem okršaju za polufinale sastaće se Atalanta i Pari Sen Žermen. U polufinalu se ukrštaju bolji iz prvog i trećeg četvrtfinala, odnosno drugog i četvrtog.

U četvrtfinale su se pre pauze zbog koronavirusa plasirali Atalanta, Atletiko Madrid, Lajpcig i Pari Sen Žermen, dok ćemo četiri preostala učesnika znati nakon što budu odigrani revanši.

Termini su 7. i 8. avgust, a sastaju se Bajern Minhen – Čelsi (3:0), Barselona – Napoli (0:0), Mančester siti – Real Madrid (2:1) i Juventus – Olimpik Lion (0:1).

Fajnal-ejt će biti održan između 12. i 23. avgusta u Lisabonu, gde će biti igrano i finale, koje je bilo zakazano za Istanbul.

Nakon žreba za Ligu šampiona, od 13 časova, na programu je izvlačenje parova za završnicu Lige Evrope, koja će biti igrana u četiri nemačka grada.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво