Policajac kome su polomljene obe noge na protestu: Letele su kamenice sa svih strana, ceo život mi je prošao pred očima

Novosti online

09. 07. 2020. u 15:09

Najteže je stradao Nebojša Apostolović kome su tokom sinoćnjeg protesta obe noge polomljene

Полицајац коме су поломљене обе ноге на протесту: Летеле су каменице са свих страна, цео живот ми је прошао пред очима

Foto: Printscreen

U neredima koji su sinoć, drugo veče za redom, izbili u Beogradu povređen je veliki broj policijskih službenika. Scene nasilja mogle su da se vide sve vreme tokom trajanja protesta. Demonstranti su policiju gađali kamenicama, flašama i bakljama.

Najteže je stradao Nebojša Apostolović, kome su tokom sinoćnjeg protesta obe noge polomljene. On je otkrio šta se dešavalo na ulicama glavnog grada.


- Letele su kamenice sa svih stana! U jednom trenutku kada sam se okrenuo, video sam da veliki kamen leti ka meni. Pao sam i osetio veliku bol u nogama. Nisam znao šta mi se dešava i da li mi je povređena kičma. Odmah su mi prišle kolege koje su me odvele do službenog automobila koji je bio parkiran iza Narodne Skupštine. U par sekundi prođe ceo život, to su trenuci kada sa jedne strane vidite neku rulju, lete kamenice, leti sve i vi ste nemoćni. Da nisu bile kolege, verovatno bi tu i ostao - ispričao je Apostolović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (13)

PERA AS!!!!

09.07.2020. 17:54

@Мира - i posle svega, sud pusti manijake, razbojnike, robijase..... da se brane sa slobode zbog nedostatka dokaza!?!?! brz oporavak policajcu zelim

Liman NS

09.07.2020. 17:07

Kako su mu to kamenicama polomili obe noge? Voleo bih da vidim tog forenzičara koji će to da objasni.

Vatro Marx

09.07.2020. 17:34

Daj boze da se Srbi sloze, Ovako se visenemoze,. Brat na brata to nemoze tako,sloge nema, neko sa strane sve nam ovosprema.

АСемјонов

09.07.2020. 17:52

Volim te , Zemljo, kad država nisi.Volim tvoja polja, neba, sve što ti si.Volim nad tobom beharala jutra,volim tvoje juče, danas, tvoje sutra.Zemljo moja meka, livado i reko,moj nebeski pašnjaku,što nisi daleko.Volim te, Zemljo, kada narod nisi,volim tla nad kojima ginula i ti si,volim kamen kojim gazim evo danas,al ne volim ovaj što bacaju na nas.Zemljo moja lepa, temelju moj čvrsti,razape te onaj što se tobom krsti.Nađa Đoković

Svetlana

09.07.2020. 17:58

Ima boga taj koji je bacio Ogroman Kamen nece DOBRO Da prodje.Ti si Mlad I oporavićeš se bog te čuva mladi Gospodine.Od Srca vam Želimo Da se što pre oporavite .