Ministarstvo odbrane: Zlonamerna i lažna vest koju je izrekao Dejan Pavlović

Novosti online

09. 07. 2020. u 13:01

Ministarstvo odbrane obaveštava javnost da se sve jedinice Vojske Srbije pa i 63. padobranska brigada upotrebljavaju samo u skladu sa Ustavom i Zakonom o Vojsci Srbije

Министарство одбране: Злонамерна и лажна вест коју је изрекао Дејан Павловић

Povodom zlonamerne i lažne vesti koju je izrekao Dejan Pavlović, predsednik jednog od nereprezentativnih sindikata u Vojsi Srbije, a koju su preneli pojedini mediji, ministarstvo odbrane obaveštava javnost da se sve jedinice Vojske Srbije pa i 63. padobranska brigada upotrebljavaju samo u skladu sa Ustavom i Zakonom o Vojsci Srbije.


-
63. padobranska brigada nije namenjena za borbu sa nasilnim demonstrantima i nije nikada dobila naređenje za bilo šta slično. Nadležni organi vojne policije pozvaće na saslušanje Dejana Pavlovića da da obaveštenje na okolnosti date izjave medijima kojom je plasirao laži o Vojsci Srbije.Pozivamo medije da ne objavljuju ovakve lažne vesti i da budu svesni da su odgovorni za posledice koje mogu da nastupe zbog lažnih vesti koje objavljuju i kojima uznemiravaju javnost- stoji u saopštenju ministarstva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije