Milenković: Vranje prolazi kroz VEOMA TEŽAK PERIOD (VIDEO)

Lokalne vesti - Četvrtak 09.07.2020 - 14:10

Govoreći o trenutnoj epidemiološkoj situaciji, gradonačelnik dr Slobodan Milenković rekao je za zvaničan gradski sajt da Vranje prolazi kroz veoma težak period.

"Ozbiljno shvatite ovu situaciju" FOTO: vranje.org.rs
- Imamo veliki broj zaraženih sugrađana, ali nažalost i onih koji nisu uspeli da se izbore sa koronavirusom. Ovom prilikom upućujem iskreno saučešće porodicama preminulih
 
Naš zdravstveni sistem trpi veliki pritisak, posebno ATD ambulanta. Od ukupnog broja pregledanih pacijenata, polovina je bila sa upalom pluća - izjavio je Milenković.
 
On je istakao da zdravstveni radnici trpe izuzetno veliki pritisak, zbog čega je apelovao na sugrađane da poštuju epidemiološke mere, jer na taj način, štiteći sebe, štite sve ostale, ponajviše naš zdravstveni sistem.
 
- Uveren sam da ćemo u narednom periodu uspeti da situaciju stavimo pod kontrolu i da ćemo izaći iz ove pošasti sa što manje posledica
 
Ponoviću apel svim našim sugrađanima, svim Vranjancima, da i u narednom periodu budu odgovorni, disciplinovani i ozbiljno shvate ovu situaciju - poručio je u svom obraćanju gradonačelnik dr Slobodan Milenković.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: