Osmoro privedeno tokom protesta u Novom Sadu

Novosadska policija sinoć je tokom protesta privela osam osoba.
Osmoro privedeno tokom protesta u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Njima je određeno zadržavanje do 48 časova, a u zakonskom roku biće saslušani, navode u novosadskom Osnovnom javnom tužilaštvu.
 
U saopštenju Tužilaštva navodi se da su dve osobe zadržane zbog napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti, dok je jedna osoba zadržana zbog izazivanja opšte opasnosti.
 
Takođe, navodi se i da je pet osoba zadržano zbog nasilničkog ponašanja.
 
Podsetimo da je jedan od privedenih član Združene akcije "Krov nad glavom" i jedan od govornika na jučerašnjem protestu Miran Pogačar, koji nije učestvovao u nasilju, ali se tereti za nasilničko ponašanje.
  • Ružica

    09.07.2020 14:27
    Novosadjanin
    Svaka ti je na mestu. Deca su zaista i nezadovoljna i ogorčena nepotizmom i šta god da im kažeš poklope te i u pravu su.
    Što se mene tiče za svojih 54 godina života nikada nisam pripadala ni jednoj stranci i ateista sam. Uvek sam vodila samo svoju politiku i to kako živeti dostojno ljudi u XX-tom i XXI-prvom veku, što znači moralo se mnogo raditi na svim poljima da bi moglo. Znači sam šiješ, sam krečiš, sam šišaš, sam spremaš i mnogo toga sam radiš jer ako ne platiš drugom za taj posao isto je kao da si zaradio te pare. Pre bavljenja ovom politikom od malena sam bila sportista od svoji 9 do 26 godina. Volela bih da me neko prosvetli GOSPODE BOŽE šta je ovo??????????? Ništa ne razumem!!!!!!!!!!!!!! Juče mi ćerka kaže ide i ona na protest sutra. I šta sad????????? 24 godine je držim kao malo vode na dlanu, jedina briga u ovom mom životu je da ona bude zdrava i srećna. Pa jel treba da nastrada u ovom ludilu tamo????????? Ja kažem ne vredi ići možeš samo batina dobiti jer se ne zna ni ko pije ni ko plaća sve izmanipulisano. A ona će meni pa kada ne vredi drugačije šetali su mirno onomad na protestima ali se nije ništa postiglo. Eto u pravu je mirnim protestima se ništa neće postići i šta onda??????????????
    Građanski rat jedino?????????????????? Na kraju ću večeras i ja ići sa njom da joj čuvam glavu. PROSVETLITE MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Novosadjanin

    09.07.2020 13:46
    nije normalan
    "Ovo nisu uradili Hortijevi fašisti 1942. Ovo nije rađeno ni kad je sprovođenja novosadska racija." "Vi ste fašisti! Kada sam ja bio u opoziciji, ni kamenčić nisam bacio u Novom Sadu, a bio sam opozicija i tokom 1990-ih i 2000-ih."
    A kako ste dosli na vlast 2000g.? Paljenjem SKUPSTINE U BG ! Deca su nezadvoljna, partijska zaposljavanje, kupovina diploma, nestrucan kadar, kriminal i korupcija, gde vidite drvo u NS pravite zgradu, prodajete nam parkove, secete Frusku Goru, bolnice u raspadu, unistili sportske terene zarad promenade gde vas je bilo sramota da izadjete na otvaranje a otvarali ste semafor na NN......................... TOLIKO TOKA A NAMA JE DA SACUVAMO NASU OMLADINU. Ko su ti fasisti i huligani? Imena i prezimena.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti