Humanitarni tiket u podne: Zoran Rendulić tipuje za lečenje dečaka Mihaila Milojevića

Vreme čitanja: 4min | čet. 09.07.20. | 11:27

Treneru IMT-a odgovara GG ishod na meču Verone i Intera

Kladilački skener, nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde, Borca, Rada i da ne ređamo dalje, Zorana Rendulića naštelovan je ovog podneva na kvotu 10,10. Ukolikio niste pratili, Rendulić je sada šef struke IMT-a, a mi se nadamo i uspešan plemenit igrač koji svoje stečeno fudbalsko iskustvo želi i može da pretoči u 101.000 dinara MOZZART donacije koja po njegovoj želji treba da bude upućena na adresu mališana Mihaila Milojevića (2014), koji se bori s gubitkom sluka, nakon pobede nad malignitetom bubrega.

Zbilja, teška priča, a Rendulić će pokušati da je makar malo olakša tipovanjem na pet udarnih mečeva, od kojih nas prvi vodi put Slovenije na utakmicu TABOR SEŽANA – MARIBOR. Gostujući Maribor pobedom uzima dovoljno bodova za izjednačeje sa drugoplasirani Celjem koje je u 32. kolu dobilo Domžale sa 1:4. Tabor beži od opasne zone, pa mu Maribor u gostima baš i ne godi. Generalno gledano, tim iz Sežane se makar do sada lepo snalazio na mečevima para, pa ipak, uprkos statistici moramo konstatovati da je X iz februara izuzetak na mečevima timova. Njima dgovaraju raspucane utakmice, pa konstatujemo da je Maribor u ovom slučaju svakako favorit.

Izabrane vesti

„Dvojka na Maribor“, tvrdi šef struke novog člana PLS-a.

A, sada meč BORNMUT – TOTENHEM. Totenhem je još uvek u trci za mestom koje vodi u Evropu, i sa još pet preostalih mečeva nalazi se dva boda od njega. Gostuje timu koji je pretposlednji na tabeli i koji je jedan od najlošijih u Premijer ligi. Bornmut je u seriji od pet uzastopnih poraza, a u poslednjih 12 godina samo jednom je uspeo da savlada Totenhem. Susret u novembru Pevci su u Londonu dobili sa 3:2.

“Kombinujem X2&2+“, rekao je Zoran Rendulić koji je nedavno u društvu pomoćnog trenera Zorana Kostića Pirga za Mozzart Sport govorio o planovima, pa i prijemu u novi sportski kolektiv.

U Portugaliji, bavimo se utakmicom TONDELA – PORTO. Može Porto da se poigrava, jer nema ko da mu pripreti na liderskoj poziciji, budući da je Benfika u odnosu na njih na minus šest bodova. Tondela je međutim u rezultatskoj krizi, jer s poslednje četiri utakmice ima tek jedan bod osvojen na utakmici s Belenenseom. Pretnja po njih stiže sa samog dna, jer Portimonense za njima i Setubalom zaostaje tri boda, a nalazi se u opasnoj zoni. Dakle, pritisak je na nevoljnom domaćinu koga je Porto u poslednja dva navrata dobijao sa 3:0. Uz to, valja znati i da je na ovom paru od vajkada važilo da dolazi NG tip. Primera radi, od 2015. godine, zabeleženo je devet takvih ishoda.

“Izvesno je ovo 2&2+”

Slede ASTON VILA i MANČESTER JUNAJTED. Mančester je uspeo da se plasira na peto, ujedno i poslednje mesto koje garantuje kvalifikacije za Ligu šampiona. Solskjerova ekipa trenutno na ovoj poziciji opstaje uz tri boda prednosti u odnosu na Vulvse. Aston Vila je u crvenoj zoni, a pored loših partija ima i prilično problema sa efikasnošću. Na poslednjih šest mečeva postigla je samo dva gola. Mančester je poslednji put dobila pre 11 godina.

“Ponovo 2&2+“!

Rendulić tiket zatvara utakmicom VERONA – INTER. Domaća Verona je izgubila samo četiri od 15 odigranih utakmica kod kuće, dok je Inter poražen na dva od 14 gostovanja ove sezone. Domaćinu nedostaje šest bodova za mesto u Ligi Evrope, s druge strane Konteova ekipa je treća, ali je neočekivanim porazom od Bolonje dozvolila Atalanti da joj priđe na bod. Inter je od ovog protivnika poslednji put izgubio 1996, a njihovi dueli neretko se završavaju uz GG3+.

“Sada igram GG”, reče naš današnji gost, koji se nada uspehu u novoj sredini, ali i pobedi u MOZZART misiji plemenitosti koja je na brojne adrese do sada prosledila tačno 15.711.389 dinara. Uzgled, Zoranu Renduliću jako je stalo da pomogne malom Mihailu, a akciji pomoći ovom mališanu mogu se priljučiti svi ljudi dobre volje.

Mihailu možete pomoći slanjem SMS poruke! U tekst poruke treba staviti cifre 395, pa SMS poslati na 3030. Takođe novac se može uplatiti na dinarski račun: 160-486125-96. Uz to, otvoren je i devizni račun: 00-540-0002343.7

I, to bi bilo sve, pa nam za kraj ostaje da prenmesemo, naravno pre redovnog tipovanja za Republiku Srpsku, da prenesemo prve utiske Zorana Rendulića po preuzimanju IMT-a.

“Novobeograđani imaju mladu ekipu koja je na okupu oko tri godine. Poznaju se u dušu. Moj zadatak je da održim sjajnu atmosferu među igračima i da je nadogradim. Krenuli smo sa pripremama, sada smo u drugoj sedmici i osnovni zadatak je da što bolje upoznam tim”.

Za kraj, još jedno veliko hvala Zoranu Renduliću na učešću u “Humanitarnom tiketu u podne”. Pre nego što se pozdravimo, na njemu je tipovanje i za MOZZART svet preko Drine.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Zoran Rendulić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu. Udruženjnja “Nova generacija”, Banja Luka. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 10,10, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaZoran Rendulić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara