Celebrity News

Seksi kadrovi iz bazena: Ovo je Jelenin najprovokativniji video ikada!

Seksi kadrovi iz bazena: Ovo je Jelenin najprovokativniji video ikada!

Pop diva Jelena Karleuša zapalila je "Instagram" novim video prilogom u kom je pokazala kakvo telo ima.

Jelena Karleuša priuštila je svojim obožavaocima seksi kadrove iz bazena, a zategnutu, preplanulu kožu tek je malo pokrivao seksi crni bikini.

Njeno graciozno držanje mamilo je uzdahe pratilaca na „Instagramu” i mnogi su zaključili da je ovo Jelenin najprovokativniji video.

Ovaj seksi klip je za kratko vreme pregledan više od 60.000 puta, a komentari koji su se nizali glasili su ovako:

„Au, koliko si ti jaka riba”, „Ovo je za drugu dimenziju, definitivno”, „Za ovo je potreban rad i disciplina, svaka čast”, „Kidaš, mnogi bi dali sve da tako izgledaju”.

Pogledajte:

NE PROPUSTITE: Frizura o kojoj se priča: Jelena Karleuša vratila zaboravljeni trend na velika vrata (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Jul 7, 2020 at 4:58am PDT

Jelena Karleuša: Tajna mog uspeha je to što sam zaljubljena u sebe

U nedavnom intervjuu za naš magazin, Jelena Karleuša otkrila je u čemu pronalazi inspiraciju da svaki put prevaziđe samu sebe.

– Mislim da je tajna mog uspeha to što sam zaljubljena u sebe kad sam lepa, vitka, preplanula, posebna, kad mi se dive i kad mi kažu “niko kao ti”. To mi je duševna hrana i za tu poslasticu moram da se trudim.

– Kada sam uplakana, slomljena, na „ivici”, sama sebi debela i nesrećna, kad ne vidim poentu, kad puštam muža da mi traži i saopštava mane, a ja mu verujem – to nisam ja. Tad se ne volim.

– U stanju sam da pomerim nebo i zemlju zbog dobre fotografije. Postala mi je opsesija i hobi, pogotovo zbog „Instagrama”. Fotografija ostaje kao svedočanstvo nečijeg života, nečijih faza, nečije „ere”. A vi ste svi u mojoj eri i trenutno u mojoj najboljoj fazi.

– Mislim da je tajna broj dva koju ću vam u ovom razgovoru otkriti, a tiče se mog uspeha, jeste to što ja ipak mnogo volim ovaj posao. Ovo sve radim, kao u mojoj pesmi, isključivo iz ljubavi. A kad se radi iz ljubavi, nema odustajanja. Inače, takav sam tip, ne odustajem apsolutno nikada. I nisam lenja, volim da radim, da ulažem u sebe, u produkciju.

NE PROPUSTITE: Kojoj bolje stoji: Jelena Karleuša i Nataša Bekvalac u smelom izdanju

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Jun 20, 2020 at 12:18am PDT

Komentari (0)

Loading