Biseri Zlatarne Celje za nezaboravno ljeto

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 09.07.2020.

0

Prsten s tahiti biserom. Foto: Zlatarna Celje

Prsten s tahiti biserom. Foto: Zlatarna Celje

Među brojnim bisernim kolekcijama Zlatarne Celje izdvajamo prijedloge za nezaboravan ljetni dio godine

Biseri simboliziraju ono najljepše u nama. Svojim skromnim nastankom, kada se kao čudo prirode iz zrnca pijeska pretvore u dragulje, simboliziraju čisto srce i istinske životne vrijednosti. Kao poklon iz Zlatarne Celje prenose poruke ljubavi, bezvremenske ljepote i profinjenosti.

Nastanak bisera je dugo bio nepoznanica pa o njima razvijane brojne legende. Tako su biseri smatrani Božjim darom, Mjesečevom rosom ili suzama anđela.

Biseri se smatraju nositeljima sreće, čuvarima od neprijatelja i simbolima ljubavi i snage. Ljepota jedne od najljepših kreacija prirode ugrađena je u zlatni nakit Zlatarne Celje.

Među brojnim bisernim kolekcijama Zlatarne Celje izdvajamo prijedloge za nezaboravno ljeto.

Prsten s tahiti biserom: ljepota crnog bisera koji se može pronaći samo u južnim morima uokvirena je dijamantima koji naglašavaju zadivljujuću eleganciju bisera. Prsten je dostupan u zagrebačkoj poslovnici Zlatarne Celje u Vlaškoj 8.

Romantic Pearl

Romantic Pearl

Romantic Pearl naušnice: bijeli slatkovodni biser koji je također upotpunjen dijamantima za prigode u kojima je potrebna nepogrešiva elegancija. U kolekciji su prsten te dvije ogrlice sa slatkovodnim biserom.

Biserna ogrlica

Biserna ogrlica

Biserna ogrlica: ogrlica s bijelim ili žutim zlatom i bijelim slatkovodnim biserima. Kako bi biseri što dulje zadržali svoju ljepotu i nježnost više savjeta o održavanju zatražite u poslovnicama Zlatarne Celje.

Prsten s bijelim slatkovodnim biserom

Prsten s bijelim slatkovodnim biserom

Prsten s bijelim slatkovodnim biserom: uz unikatan dizajn ovog prstena nije potreban drugi nakit. Istaknut će profinjenost i nepogrešiv stil ne samo u ljetnim danima, nego i u svim posebnim prigodama.


VIŠE O TEMAMAbiseriZlatarna Celjenakitnaušniceogrlice




Povezano