Ilustracija, Reuters
Ilustracija, Reuters

REZZIME DANA (sreda): Barsa i Jang Bojs prava investicija

Vreme čitanja: 3min | sre. 08.07.20. | 23:54

Pogledajte ko vam je 8. jula doneo novac, a ko je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

ATALANTA - SAMPDORIJA (tip 1, kvota 1,30) - 2:0

Dugo nije bilo golova. U prvom poluvremenu je bila tesna borba, a ona je trajala sve do 75. minuta utakmice kada je Atalanta pogodila. Strelac je bio Toloj na asistenciju Malinovskog. Potom je, 10 minuta kasnije, Atalanta pogodila i drugi put, a strelac je bio Murijel.

Opširnije OVDE.

BARSELONA - ESPANJOL (tip 1, kvota 1,15) - 1:0

Po oba crvena kartona na obe strane, prvo je isključen Fati u 50. minutu, pa Lozano u 53. Pre toga nije bilo golova. Posle toga, u igri 10 na 10, bolje se snašla Barselona koja je na kraju slavila uz pomoć gola koji je postigao Luis Suarez u 56. minutu utakmice.

Opširnije OVDE.

JANG BOJS - TUN (tip 1, kvota 1,35) - 4:0

Jang Bojs ponovo gleda rivale se čela tabela švajcarskog prvenstva. Tim iz Berna, noć između srede i četvrtaka, provešće na prvom mestu šampionata, pošto je kao domaćin slavio protiv Tuna sa 4:0. Pritisak će ponovo biti na strani Sankt Galena, ali mnogo će se pričati o večerašnjem meču Zvezdinog rivala iz kvalifikacija za Ligu šampiona.

Opširnije OVDE.

ROMA - PARMA (tip 1, kvota 1,60) - 2:1

Parma je prva došla do prednosti i to iz penala Kucke, ali je u nastavku došlo do preokreta. Mhitarijan je doneo izjednačenje pred odlazak na odmor, a onda je Veretu golom u 57. minutu doneo Romi totalni preokret i Vučica je uspela da slavi i za sebe i za vas.

Opširnije OVDE.

MANČESTER SITI - NJUKASL (tip 1, kvota 1,15) - 5:0

Jedva čekaju da se sezona u Premijer ligi završi igrači Mančester Sitija. Ali ako ništa drugo uspešno treniraju za ono što ih čeka u završnici Lige šampiona. Posle Liverpula na Etihadu je katasgtrofu doživeo i Njukasl (5:0). Građani su odigrali meč u laganom ritmu, bez prevelikog umaranja ili potrošnje. Davali su golove na prepoznatljiv način.

Opširnije OVDE.

BRAJTON - LIVERPUL (tip 2, kvota 1,60) - 1:3

Više od sedam sati prvak Engleske je postio na gostovanjima u svim takmičenjima, a zatim je sa dva brza hica prevario Brajton i najavio sigurnu pobedu. Posebno je inspirisan bio Mohamed Salah, koji je večeras stigao do 19. gola i devete asistencije u Premijer ligi. Slavio je tim Jirgena Klopa s 3:1.

Opširnije OVDE.

ĐENOVA - NAPOLI (tip 2, kvota 1,70) - 1:2

Đenovi je više značila utakmica,ali moraće ovaj sastav da pojača odbranu ako želi da i naredne sezone igra u Seriji A. Napoli je pokazao domaćem sastavu sve greške i golovima Drisa Mertensa i Irvinga Lozana došao je do trijumfa od 2:1 (1:0). Videlo se od samog početka utakmice da je Napoli jači i ubojitiji tim, a tako se i ispostavilo na kraju.

Opširnije OVDE.

TORINO - BREŠA (tip 1, kvota 1,60) - 3:1

Nije delovalo da će Torino da odradi uspešno posao večeras jer je na poluvremenu gubio od Breše, ali je u drugih 45 minuta Torino uspeo da preokrene. Mateju je prvo postigao autogol, potom je Beloti doneo domaćinu preokret, da bi na kraju Zaza postigao i treći gol za Torino.

Opširnije OVDE.

AEK - OFI (tip 1, kvota 1,15) - 2:0

Sve je bilo gotovo već u prvih 45 minuta utakmice kada je AEK stigao do dva gola i time rešio sav posao. Oliveira je doveo AEK u prednost u 19. minutu, a onda je AEK došao do jednog gola u 45. minutu utakmice kada je Svarnas bio precizan. U drugom poluvremenu nije bilo golova...

PRECRTANO

VEST HEM - BARNLI (tip 1, kvota 1,90) - 0:1

Impresionirao je Vest Hem u nedavnom okršaju sa Čelsijem. Sve što su Čekićari pogrešno radili tokom prethodnog dela sezone, popravili su u tom duelu. Svi su govorili da je to odlučujući korak ka opstanku, ali tim Dejvida Mojesa potrudio se da ponovo sebi zakomplikuje život. Veliki korak unazad napravio je Vest Hem, pošto je dozvolio da na svom bunjištu bude poražen od nezainteresovanog Barnlija – 0:1.

Opširnije OVDE.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara