"Jasne indicije, umešane bezbednosne službe iz regiona"

Predsednik Skupštinskog Odbora za kontrolu Službi bezbednosti, Igor Bečić, izjavio je da postoje jasne indicije o umešanosti bezbednosnih službi iz regiona.

Izvor: Tanjug

Sreda, 08.07.2020.

18:10

FOTO TANJUG/ ANDRIJA VUKELIC/ nr

Izrazio je nadu da su gradani svesni te opasnosti, te dodao da bi posebno moglo da se govori i o ulozi Ðilasove i Šolakove televizije u tim dešavanjima.

"Građani su noćas zloupotrebljeni. Zloupotrebili su ih marginalni politički činioci koji nisu bili sposobni da izađu na izbore i tamo pokažu političku moć ili tačnije nemoć”, rekao je Bečić.

Kaže da mora da istakne veoma odmerenu i suzdržanu reakciju policije, koja nije odgovarala na provokacije i napade sve dok oni nisu poceli da ugrožavaju živote samih policajaca.

Dodao je da nijednog momenta ne spori da je noćas na ulicama bilo i građana nezadovoljnih mogućim karantinom, ali je, kako navodi, mnogo više onih drugih instruiranih i plaćenih od strane raznih centara moći.

Bekčić je naveo da je kroz istoriju Srbija mnogo puta bila poprište za potkusurivanje velikih sila.

Strani faktor je više puta Srbiju uvukao u ratove koristeci infiltrirane elemente na građanskim protestima. Iskreno se nadam da su naši građani dovoljno svesni ovakve pretnje i da razumeju okolnosti u kojima se naša država nalazi, rekao je Bekčić.

“Pozivam sve građane da se suzdrže od napada na policiju, ti policajci samo rade svoj posao, obezbeđuju red i mir i u službi su svih građana”, rekao je predsednik skuštinskog obora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: