"Sad ćeš da vidiš šta je ludo": Na sudu prikazan video svađe pijanog Depa i manekenke

Holivudski glumac Džoni Dep priznao je na sudu u Londonu da ima problem sa kontrolom besa. On je to rekao prvog dana suđenja po njegovoj tužbi za klevetu protiv britanskog tabloida "The Sun" koji ga je nazvao "muškarcem koji tuče žene".

Život

Izvor: B92

Sreda, 08.07.2020.

15:19

Foto: Getty/Chris J Ratcliffe / Stringer

Poznati holivudski glumac Džoni Dep negirao je danas da je udario bivšu suprugu Amber Herd u izlivu ljubomore, dok ga je unakrsno ispitivao advokat britanskog tabloida "San" u sudnici u Londonu.

On je tužio list zbog članka iz aprila 2018. godine u kojoj su ga nazvali muškarcem koji tuče žene, preneo je AP. Dep je tužio izdavača "Sana" Njuz grup nuzpejpers i njegovog glavnog urednika Dena Vutona zbog članka u kome je navedeno da je fizički zlostavljao Herdovu.

Dep je rekao da ponekad izražava bes destruktivnim ponašanjem ali da to ne znači da ima problem s kontrolom besa.

"Ja se i smejem, ali nemam problem kontrole smejanja", prenosi Depove reči "Sky News". Dep i njegova bivša partnerka Amber Herd fotografisani su kako odvojeno dolaze na sud, a očekuje se da svedoče i druge filmske zvezde tokom suđenja.

Na sudu je prikazan i video snimak Depovog ludila na kojoj se vidi kako je razbijao kuhinjske elemente, a zatim i bocu vina.

"Želiš da vidiš ludo? Sad ćeš da vidiš", čuje se Dep u video snimku.

Slučaj je započeo juče na Višem sudu u Londonu, pri čemu je Dep kao svedok negirao navode Herdove da je napao u više navrata.
Foto: Getty/ Chris J Ratcliffe / Stringer
On je naveo da je njegova bivša supruga sociopata, narcis i emotivno nepoštena.

Odbrana tabloida oslanja se na navode Herdove o 14 slučajeva nasilja koje je Dep navodno počinio između 2013. i 2016. godine u Los Anđelesu, Australiji, Japanu, na Bahamima i u iznajmljenom avionu.

On sve to negira ističući da ga je Herdova napadala bacajući na njega limenku, cigaretu i posekla mu prst bacajući flašu votke na njega.
Foto: Getty/Alison Buck / Stringer
Očekuje se da će svedočenje Herdove uslediti kasnije tokom suđenja, koje bi trebalo da traje tri sedmice.

Očekuje se da će iskaz dati još dve bivše Depove partnerke, glumice Vanesa Paradi i Vinona Rajder. Dep i Herd (34) razišli su se 2016. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: