Lorenzo Braun (©Starsport)
Lorenzo Braun (©Starsport)

Lorenzo Braun je prioritet za PAO

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.07.20. | 15:25

Pregovori idu u dobrom smeru

Posle dolaska Nemanje Nedovića, apsolutni prioritet za Panatinaikos je da dovede Lorenza Brauna.

Dosadašnji plejmejker Crvene zvezde je slobodan igrač i vaga ponude, a Zeleni iz Atine smatraju da bi Amerikanac činio idealni bekovski tandem sa Nedovićem, pišu grčki mediji.

Izabrane vesti

U poslednja dva dana pregovori između Brauna i Grka su se intenzivirali, a dobra vest je što je Amerikanac vrlo raspoložen da karijeru nastavi u Atini. Ipak, do konačnog dogovora još je dug put razgovora i dogovaranja uslova.

Panatinaikos želi da što pre zatvori posao, kažu Grci, jer je Braun igrač koji bi mogao da dobije ponudu iz NBA lige, pošto preko okeana uživa dosta dobar ugled kao bivši košarkaš Minesote, Filadelfije, Finiksa i Toronta. Mada, s obzirom na to da je NBA sezona tek treba da se nastavi, pitanje je koliko bi Lorenzo uopšte hteo da čeka eventualnu ponudu iz domovine.

Braun je prethodne sezone igrao za Crvenu zvezdu i to mu je prvo evropsko iskustvo u karijeri. Među crveno-bele došao je iz Kine, gde je igrao za Guangdžou. U dresu srpskog prvaka imao je prosečan učinak od 12,3 poena, 3,3 skoka i 4,6 asistencija po utakmici u Evroligi.


tagovi

PanatinaikosLorenzo BraunKK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara