Dvojica osumnjičenih za krivična dela sutra pred tužiocem

Dve osobe su uhapšene zbog sumnje da su izvršile krivična dela tokom sinoćnog nasilja ispred Skupštine Srbije i u okolnim ulicama Beograda.

Izvor: Tanjug

Sreda, 08.07.2020.

15:17

Dvojica osumnjičenih za krivična dela sutra pred tužiocem
JanPietruszka

Sutra će biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Portparol tog tužilaštva Irena Bjeloš rekla je Tanjugu da su u ovom trenutku dve osobe zadržane zbog krivičnih dela iz nadležnost Višeg tužilaštva, te u toku sutrašnjeg dana biti obavljena njihova saslušanja.

"Kada budu privedeni i kada budu podnete krivične prijave, tužilaštvo će izaći u javnost sa više detalja", dodala je ona.

Direktor policije Vladimir Rebić rekao je jutros da je policija privela 24 osobe, od kojih su 23 zbog prekršaja, a jednu zbog krivičnog dela.

Dodao je da će nakon izvršne analize video nadzora biti identifikovani i drugi huligani koji su činili nedela i da će svi biti vrlo brzo procesuirani.

U Prekršajnom sudu u Beogradu počela su privođenja osumnjičenih, koji su sinoć uhapšeni zbog prekršaja.

U zavisnosti od težine prekršaja i dokaza, sud će osumnjičene procesuirati u skraćenom ili u redovnom postupku, rečeno je Tanjugu u tom sudu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: