Grizmanova sestra dobila najvažniju poruku ovog leta

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 08.07.2020.
11:56
Izvor: Sportske.net

Francuz se zanima za svoju sudbinu...

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Oko Antoana Grizmana se lome koplja, postigao je divan gol u prošloj utakmici, ali i dalje se pojavljuju informacije da je klub nezadovoljan, da želi da ga ubaci u neku trampu, pre svega onu za Nejmara, jer jedino PSŽ može Francuzu da garantuje platu koju ima u Barseloni.

On ne želi da ode, ako već mora da napusti klub, preselio bi se u Englesku, ali ovo nije leto za takve transfere, niko neće platiti ono što je Barselona uložila u njega prošlog leta.

Kako piše L'Ekip, Grizman želi dea zna stav kluba, pogotovo što Setijen nije baš veliki fan "Malog princa" i preselio ga je na klupu.

Poruku je preneo Erik Abidal, naime, on je razgovarao sa Grizmanovom sestrom Daud koja mu je menadžer i rekao da Grizman ne treba da brine i da Barsa računa na njega. Postoji istina izvesna sumnja da se nije baš uklopio, ali nije realno da bude prodat.

Baner

Grizman je nezadovoljan pozicijom u timu, mnogi kažu da je problem što je njegova pozicija zapravo ona na kojoj igra Mesi, gde jasno neće dobiti šansu.

U svakom slučaju, ako je verovati Abidalu, ostaje, a koliko će igrati i naredne sezone ostaje da vidimo...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boginja iz Bergama
Friday, 17.07.2020
20:09

Kutinjo,Dembele, Grizman igraci svjestke klase propadaju a placeni su skoro 400 miliona i onda neko prica o silnoj Barsi