FOTO: Muzeji se takmiče koji ima bolju zadnjicu u kolekciji

Engleski muzej nedavno je započeo izazov kustosa kako bi videli koji muzej ima najbolje zadnjice u svojim zbirkama.
Muzej Jorkšir započeo je izazov fotografijom statue rimskog sportiste kojem nedostaje komad zadnjice, a vrlo brzo uključili su se muzeji širom sveta sa svojim fotografijama.
 
 
Li Klark iz britanskog muzeja kaže za "Bored Pandu" kako izazov još uvek traje i pobednik još nije odabran. 
 
 
Inače, muzej Jorkšir svakog petka postavi neki izazov na Tviter, a popularan je bio i nedavni s najjezivijim umetninama.
 
 
Li kaže kako su im se javili muzeji sa svih strana sveta, a neki od njih bili su vrlo kreativni. 
 
 
"U osnovi želimo da stvorimo onlajn izložbu predmeta iz celog sveta pod određenom temom. Da se organizuje fizička izložba poput ove bile bi potrebne godine, ali na Tviteru to se može uraditi za nekoliko sati ili dana", rekao je.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.