08. jul  2020. 01.00  →  08.56 | Izvor: RTV, Tanjug

Radovi na deonici puta Ruma - Sremska Mitrovica

RUMA -

JP „Putevi Srbije“ obaveštava da će se od 08. do 18. jula u vremenskom periodu od 08.00 do 17.00 časova, izvoditi pripremni radovi na snimanju postojećeg stanja kolovoza, na delu državnog puta I A reda broj 3, deonica petlja Ruma – petlja Sremska Mitrovica.

Za saobraćaj će biti zatvorena vozna i preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati zaustavnom saobraćajnom trakom u smeru ka Sremskoj Mitrovici.

autoput, put

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Radovi na više deonica, izmenjen režim saobraćaja

Putevi Srbije saopštili su da se na više deonica u Srbiji obavljaju radovi, zbog čega je izmenjen režim saobraćaja.

Na auto-putu E-763, Lajkovac - Ub, smer ka Ubu, do 20. jula trajaće radovi na čišćenju i ispiranju kišne kanalizacije u zastavnoj saobraćajnoj traci.

Na auto-putu E-70, od petlje Ruma do petlje Pećinci izvode se pripremni radovi na snimanju postojećeg stanja kolovoza. Za saobraćaj će biti zatvorene vozna i preticajna saobraćajna traka u smeru ka Pećincima, a saobraćaj će biti preusmeren na zaustavnu saobraćajnu traku.

Na putu Beograd - Lazarevac, u zoni naselja Šiljakovac, obavljaju se radovi na popravci oštećenog kolovoznog zastora, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na putu Kruševac - Veliki Jastrebac obustavljen je saobraćaja zbog asfalterskih radova, od 08 do 11 sati i od 12 do 15 sati, nakon čega će saobraćaj biti normalizovan.

U Prvomajskoj ulici u Pančevu do 23. jula izvode se radovi na pojačanom održavanju kolovoza: raskrsnica Prvomajske ulice sa ulicom Žarka Zrenjanina - nadvožnjak kod skretanja za Luku Dunav.

Radovi se izvode u levoj kolovoznoj traci, u smeru od Pančeva ka Beogradu, a saobraćaj se odvija dvosmerno desnom kolovoznom trakom.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Kamioni na Horgoršu čekaju tri sata, a na Batrovcima i na Kelebiji dva sata.

Tagovi