VUČIĆ O NAPADIMA NA BRANKA STEFANOVIĆA: Iz stana u kom je živeo 20 godina, otišao je na groblje! Toliko o BOGATSTVU!
Foto: Kurir

Jadni su oni koji se iživljavaju na mrtvima

VUČIĆ O NAPADIMA NA BRANKA STEFANOVIĆA: Iz stana u kom je živeo 20 godina, otišao je na groblje! Toliko o BOGATSTVU!

Politika -

Predsednik Srbije je prokomentarisao i napade na pokojnog oca ministra unutrašnjih poslova

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovarao je na pitanje novinara, tokom obraćanja javnosti, o napadima na pokojnog oca ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, Branka Stefanovića.

- Šta da kažete za ljude koji napadaju čoveka na dan smrti? Ovi naši ne umeju da pokažu da su ljudi. Tajkunski medij kaže ostaće zapamćen po Krušiku. Je li? Po čemu će vi da budete zapamćeni? Upoznao sam tog čoveka pre 20 godina, vodio me Nebojša Stefanović. U bloku 23. Umro je u istom stanu. Iz tog stana je otišao na Bežanisjko groblje. Toliko o njegovom bogatstvu, o kom ste toliko pričali. Vi koji ste u pocepanim patikama dolazili u ovu zgradu, sada imate stotine miliona, nije vas stid… Jadni su ljudi koji se iživljavaju na umrlima i na deci. i zato mi svi drugi imaju obavezu da ih životom i radom pobeđujemo. Da sačuvamo pristojnu Srbiju za našu decu”, rekao je Vučić.

Podsetimo, Branko Stefanović, otac potresednika Vlade i ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, posle višednevne teške borbe sa opakom bolešću kovid 19 preminuo je u ponedeljak u bolnici "Dragiša Mišović".

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track