Nedović, Star Sport
Nedović, Star Sport

Pao dogovor Nedovića i Panatinaikosa

Vreme čitanja: 1min | uto. 07.07.20. | 18:27

Usmeno su se igrač i klub dogovorili i gledaćemo srpskog igrača sledeće sezone u redovima Zelenih

Specijalizovani košarkaški portal Eurohups piše da mu je Nemanja Nedović potvrdio da ima usmeni dogovor sa Panatinaikosom. Grčki portal SDNA ističe da je došlo do dogovora i da će Srbin zameniti Nikosa Papasa u ekipi Jorgosa Vovorasa. Dakle, gotovo je. Čeka se samo ozvaničenje saradnje.

Nedovića čeka ugovor na godinu dana u Atini. Jutros je najavljeno da je dogovor sve bliži, a sada je očigledno sve završeno. Nedoviću je Panatinaikos bio željena opcija ovog leta, tako da mu se želja ispunila.

Izabrane vesti

Postojala je mala razlika po pitanju finansija, ali je ona popunjena danas i Zeleni su došli do dogovora sa Nedovićem, piše SDNA.

Protekle sezone Nedović je imao 12,2 poena i tri skoka za 21 minut u proseku u Seriji A, dok je u Evroligi imao osam poena i dve asistencije za 16 minuta u proseku.

Grčki velikan pravi kompletnu rekonstrukciju i kluba i ekipe. Promenjen je vlasnik, uprava, pa je na red došao i tim. Do sada je veći deo ekipe već napustio tabor Atinjana, među njima i Nik Kalates, Nikos Papas, Dešon Tomas, Vesli Džonson..

Za sada je u klub iz Atine. stigao Markus Foster iz Makabi Holona.

Srpski bek je seniorsku karijeru počeo u Crvenoj zvezdi, da bi posle toga igrao za Ritas, Golden Stejt, Valensiju, Unikahu i Armani. Vreme je za Panatinaikos!

Pogledajte MOZZART NJUZZ, vaš prozor u svet sporta...


Uskoro opširnije...


tagovi

Nemanja Nedović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara