"Ako Masvidal pobedi Usmana imaćemo problem"

UFC 251 će kao glavni meč imati okršaj Horhea Masvidala i Kamaru Usmana.

Izvor: SN

Utorak, 07.07.2020.

14:00

Photo by Sean M. Haffey/Getty Images

Sve je spremno za spektakl 11. jula na ostrvu Jaz u Abu Dabiju, kada ćemo gledati tri borbe za šampionski pojas, ali ona glavna privlači najviše pažnje.

Umesto Gilberta Burnsa koji je zaražen koronavirusom, uskočio je Horhe Masvidal i on će se boriti sa Kamaru Usmanom za titulu u velter kategoriji.

Verovali ili ne, ovo je Masvidalu prva prilika za šampionsku titulu i biće mu to 49. borba u karijeri. Niko nikada nije sa tolikim brojem borbi imao prvu šansu za osvajanje šampionskog pojasa.

"Voleo bih da Kamaru pobedi, voilm momka, to je moj nekadašnji trening partner. Ako Masvidal pobedi, stvari će postati lude, nastaće cirkus i juriće Konora ili Nejta Dijaza, ne verujem da ćemo imati normalno stanje, imaćemo problem ako Masvidal pobedi", rekao je Burns.

Masvidal sada ima više od 90 kilograma i moraće da se spusti na 84 za manje od nedelju dana kako bi uopšte prošao vagu i dobio šansu da se bori sa Kamaru Usmanom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: