Nemanja Dangubić (©Starsport)
Nemanja Dangubić (©Starsport)

Dangubić rekao DA Partizanu

Vreme čitanja: 2min | uto. 07.07.20. | 11:33

Spreman je višegodišnji ugovor

Obično je treća sreća, za Partizan i Nemanju Dangubića ispostaviće se – četvrta! Nakon što je Emilijano Karkija sa Sportanda prvi zavrteo vest, danas je stigla i potvrda uglednog Nikosa Varlasa sa Eurohoopsa, a u međuvremenu je i MOZZART Sportu potvrđeno: Dangubić je ovog puta prihvatio Partizanov poziv da se vrati u Beograd, samo na crno-belu stranu!

Nije još sve dogovoreno, ali ako ne bude problema u naredna dva do tri dana bi trebalo da bude potpisan višegodišnji ugovor. Pre toga bi dve strane trebalo da utanače poslednje detalje ugovora, plata je tu naravno osnovna prepreka mada je i ona načelno dogovorena.

Izabrane vesti

Uostalom, posle ne baš uspešnih epizoda u Bajernu i Estudijantesu – klubovima u kojima je igrao po odlasku iz Zvezde – Dangubiću je prvenstveno potrebna sredina u kojoj će košarkaški prodisati. Partizan bi mogao da bude to, nije tajna da je Dangubić u mladosti simpatisao crno-bele, ali kao i u mnogim drugim slučajevima sudbina ga je odvela na drugu stranu, a posle toga je bilo teško preći tu nevidljivu, a opet tako jasnu granicu.

Četiri puta je probao Partizan, tri puta nije uspeo, sada jeste. Barem da dobije načelni pristanak Dangubića, a on kako rekosmo postoji i kad je plata u pitanju. Ima tu i nekih finesa koje treba doterati, ali ako ne bude nekakvih nepredviđenih okolnosti Dangubić bi do kraja nedelje mogao da i zvanično zaduži crno-belu opremu.

S tim da bi vrlo lako moglo da se desi da bude prinuđen da prvo sačeka promociju Vladu Šćepanovića kao novog šefa struke.

Crvenoj zvezdi Kori Volden, Partizanu - Nemanja Dangubić.


tagovi

Nemanja Dangubić

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara