Najbolji strelac Serije A Ćiro Imobile (Lacio)
Najbolji strelac Serije A Ćiro Imobile (Lacio)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Lacio na lečenju u Lečeu

Vreme čitanja: 1min | uto. 07.07.20. | 11:16

Pročitajte nekoliko predloga za 7. jul...

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
ITALIJA 1 | 21:45
Milan - Juventus
ID: 4957499

Milan bi pobedom utro put ka Ligi Evrope, Juve bi trasirao stazu ka devetom uzastopnom "skudetu". Uslovi za uzbudljiv derbi su tu, ali neće biti zaletanja, te očekujemo efikasnije drugo poluveme. Tradicija i kvalitet su uz Bjankonere i mada je domaćin u formi očekujemo dvojku.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.15)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 21:15
Arsenal - Leicester
ID: 4957526

Ne zna se šta je bolje: Arsenalova forma (četiri uzastopna trijumfa, računajući i onaj nad Šefild Junajtedom u FA kupu), njegova sklonost ka pobeđivanju Lestera u Londonu ili kvota na Tobdžije. Zbog svega toga smatramo da bi im tebalo ukazati poverenje, mada i GG "pije vodu".


Konačan ishod

Tip: 1 (2.3)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 19:00
Crystal Pal. - Chelsea
ID: 4957540

Kristal Palas je vezao tri poraza, a na tim utakmicama "pošteno" se naprimao golova. Međutim, dovoljno je udaljen od zone ispadanja, te njegovi navijači nemaju razloga za brigu. Čelsi je među ekipama koje jure plasman u Ligu šampiona i apsolutni je favorit, a očekujemo i 3+.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.5)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 19:30
Lecce - Lazio
ID: 4957441

 

Ubedljiv poraz od Milana, i to u Rimu doveo je ekipu Lacija na sedam bodova zaostatka za Juventusom. Naravno, mnogo još ima da se igra do kraja i gosti će biti veoma motivisani da dobiju ekipu čija je forma očajna - Leče je vezao šest poraza, sve uz 3+ (od toga pet uz 4+).


Konačan ishod

Tip: 2 (1.38)
Za izbegavanje
MOLDAVIJA 1 | 17:00
Floresti Mol. - Codru Lozova
ID: 4958679


U pitanju je prva utakmica drugog kola šampionata Moldavije. Oba rivala startovala su porazima i to na gostovanjima – Florešti 3:1 od Dinamo-Auta, a Kodru 5:1 od Sfintul Georgea. Domaći su pridošlice u eliti i kada se sve uzme u obzir najbolje je da preskočite ovaj susret.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.55)
Fiksevi dana
TURSKA 1 | 20:00
Buyuksehir - Denizlispor
ID: 4957452

Denizli sve više klizi ka zoni ispadanja iz elite, međutim, to je problem čije će rešavanje morati da ostavi za neku iduću priliku, a ne da počne u susretu sa vodećim Bašakšehirom. Domaći najčešće pobeđuju uz 2-4 gola, pa možete da kombinujete ukoliko jurite ozbiljniju kvotu.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.35)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 18:00
Nott.Forest - Fulham
ID: 4957246

S obzirom na obostrane ambicije - ulazak u elitu, makar kroz plej-of - ovaj duel jednako im je važan. Forest je u malo boljoj formi, a pritom je Fulam bez suspendovanog Aleksandra Mitrovića i zato vam preporučujemo keca, njihovi susreti obično donose pogotke na obe strane.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.8)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 22:00
Celta - Atl.Madrid
ID: 4957306

Selta se malo udaljila od zone ispadanja, dok se Atletiko učvrstio na trećem mestu na tabeli, međutim, ni jedni, ni drugi još ne mogu da odahnu. U Vigu se teško pobeđuje, ali Jorgandžije vrlo dobro znaju kako se to radi i dvojka ipak ima prednost u odnosu na sve ostale opcije.


Konačan ishod

Tip: 2 (2)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara