Sredinom juna se oženio, u nedelju ujutru krenuo da poseti babu i dedu u Prijepolju: Užičani tuguju za nastradalim Bojanom Kutlešićem (28)

E. H.

07. 07. 2020. u 07:13

Zaspao za volanom posle treće smene?

Средином јуна се оженио, у недељу ујутру кренуо да посети бабу и деду у Пријепољу: Ужичани тугују за настрадалим Бојаном Кутлешићем (28)

Bojan sa suprugom i mesto gde se utopio

AKO se za nekoga može reći da je za primer drugima, onda je to bio Bojan. Pacijenti su često govorili da je reč o najkulturnijem među ovdašnjim medicinarima. Otišao je iz treće smene da se više ne vrati, a za sve nas ovo su dani prevelike tuge, kažu kolege nastradalog Bojana Kutlešića (28), koji je radio kao medicinski tehničar gipser na odeljenju užičke Opšte bolnice.

Nesrećni mladić je nastradao kod Kokinog Broda, u nedelju oko pet ujutru. Automobil kojim je upravljao sleteo je s puta i završio u Zlatarskom jezeru. Užičani kažu da je plenio dobrotom, a pažnjom koju je posvećivao pacijentima oplemenio živote mnogobrojnih sugrađana. Na "Fejsbuku" je objavljen snimak na kojem se vidi da se oženio pre nepunih mesec dana.

Kako smo već pisali, Bojan je posle završene treće smene u užičkoj bolnici, krenuo prema Prijepolju, kod babe i dede. Međutim, kako se sumnja, mladić je tokom puta zaspao za volanom, prešao na suprotnu kolovoznu traku i proleteo između zaštitne ograde i zemljanog nasipa pravo u jezero.

Vozilo "reno laguna", raških registarskih oznaka, voda je brzo progutala, a ronilačke ekipe Žandarmerije, koje su angažovane u akciji spasavanja, izvukle su beživotno telo mladića nekoliko metara od obale.

- Zla sudbina odnela je život ovom mladiću, neverovatno je kuda je uspeo da proleti u jezero. Provukao je automobil između bankine i nasipa, santimetri su ga delili od toga da udari u jednu ili drugu stranu, i tako verovatno izbegne smrt - rekao nam je ribar Miloš, kojeg smo zatekli na obali jezera.



Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)