SRBI ODUŠEVLJENI: Grčki hotel poziva naše turiste da produže svoje letovanje i BESPLATNO noće kod njih

NovostiOnline

06. 07. 2020. u 23:25

Sarti Inn ima odličnu ponudu za sve one kojima se ne žuri nazad

СРБИ ОДУШЕВЉЕНИ: Грчки хотел позива наше туристе да продуже своје летовање и БЕСПЛАТНО ноће код њих

Ilustracija/ Foto: Depositphotos

Nakon odluke grčkih vlasti da do 15. jula zabrane prijem srpskih turista u zemlju, zbog pogoršanja epidemiološke situacije u našoj zemlji, oglasio se hotel Sarti Inn koji ima velikodušnu ponudu za naše turiste.


Naime, iako je zabranjen prijem srpskih turista, oni koji su već na letovanju u Grčkoj imaju pravo da po planu završe svoje aranžmane i vrate se kući po njihovom isteku.


Ipak, hotel Sarti Inn u istoimenom letovalištu na Halkidikiju poručuje Srbima da ne žure kući uz velikodušnu ponudu koja je objavljena na grupi Nikana.gr.


- U znak dobre volje i ljubavi prema srpskom narodu, apart hotel, Sarti Inn nudi na poklon sobe Srbima koji su već u Grčkoj, a produžili bi svoje letovanje. Ponuda važi do 15.7. Upite slati na info@sarti-inn.gr - navodi se na Fejsbuk stranici.


Ovakva ponuda naišla je na oduševljenje srpskih turista, a mnogi od njih koji su već u Grčkoj će i te kako razmisliti o njoj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Kalispera

07.07.2020. 08:16

Došlo vreme da se valjda Srbi zahvale Grcima za pomoc njihovih predaka našim precima prilikom proboja Solunskog fronta i lečenja nasih vojnika kod Grka na Krfu.