Komemoracija dr Sveti Mišiću u krugu ZC Vranje

Lokalne vesti - Ponedeljak 06.07.2020 - 17:55

Komemoracija preminulom vranjskom lekaru specijalisti biće, zbog specifičnih uslova, održana u krug ZC Vranje, saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

Spomenik ženama Škotske na ulazu u DZ FOTO: D.Ristić/OK Radio Spomenik ženama Škotske na ulazu u DZ FOTO: D.Ristić/OK Radio
Usled vanredne situacije izazvane epidemijom virusa korona, komemoracija dr Svetislavu Mišiću, specijalisti interne medicine i eminentnom stručnjaku za endokrinologiju, biće održana paljenjem sveća ispred spomenika ženama Škotske, na ulazu u zgradu Doma zdravlja u Vranju.
 
- Tu će biti postavljena fotografija prerano preminulog dr Mišića.
 
Komemoracija ovakivim vidom iskazivanja pijeteta, bez okupljanja građana, jer je na snazi zabrana Vlade Republike Srbije okupljanja u zatvorenom i otvorenom prostoru za više od pet lica.
 
Na ovaj način, poštujući zabranu okupljanja, doprinećemo daljem obuzdavanju širenja infekcijom virusom Covid-19 – stoji u saoštenju ZC Vranje.
 
Dr Svetislav Mišić, specijalista interne medicine i magistar endokrinologije, preminuo je u nedelju u radnim jutarnjim satima.
 
Od prerano preminulog poznatog vranjskog lekara i stručnjaka priznatog u mnogo širim okvirima, biranim rečima su se oprostili njegove kolege i prijatelji.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Miki hir
07.07.2020. , 08:40
Bio je veoma pametan strucan i vredan covek