Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 06.07.2020.

14:45

Ovi Srbi su bili najbolji u inostranstvu proteklog vikenda

Srpski fudbaleri nalaze se u sjajnoj formi u završnici nacionalnih šampionata koji su i dalje u toku.

Izvor: B92

Autor:B92

Ovi Srbi su bili najbolji u inostranstvu proteklog vikenda

Proteklog vikenda na teren se posle višemesečnog odsustva vratio Luka Jović, kojem je trener Real Madrida Zinedin Zidan dao šansu u 90. minutu meča sa Atletik Bilbaom.

U međuvremenu, Branislav Ivanović je podigao trofej šampiona Rusije sa Zenitom.

Najbolje ocenjeni naš igrač po SofaScore bio je vezista Nikola Ninković, koji je asistirao kod pobedonosnog gola njegovog Askolija na gostovanju u Kozenci.

Askoli je prekinuo niz mečeva bez pobede i u direktnom duelu u borbi za opstanak primakao se sigurnoj zoni Serije B.

Asistent je bio i Nemanja Matić koji je još jednom sjajno komandovao veznim redom Mančester junajteda koji je u fantastičnoj seriji.

Izuzetna forma donela je Matiću novi ugovor sa "Crvenim đavolima" koji će ga zadržati na Old Trafordu do 2023. godine.

Gol je "namestio" i Miloš Jojić u pobedi Volfsbergera nad bečkim Rapidom 3:1 koja je njegovom timu donela direktno mesto u grupnoj fazi Lige Evrope.

Iako je igrao samo pola sata vrlo visoku prosečnu ocenu dobio je Nikola Maksimović, koji je pomogao Napoliju da u derbiju kola Serije A savlada Romu 2:1 na San Paolu.

Helas Verona je poražena na gostovanju kod Breše 2:0, a jedina svetla tačka ovog tima bio je naš povremeni reprezentativac Darko Lazović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve