Grlili se i ljubili, a kažu ako se situacija pogorša zatvaraju granicu sa Srbijom

Ministar zdravlja Hrvatske Vili Beroš slavio je sinoć, u prostorijama HDZ-a, izbornu pobedu te partije. Novinari ga pitali: Plašite li se širenja koronavirusa.

Izvor: B92

Ponedeljak, 06.07.2020.

11:38

Grlili se i ljubili, a kažu ako se situacija pogorša zatvaraju granicu sa Srbijom
Tanjug/AP Photo

Hrvatski portal Index.hr piše da su HDZ-ovci sinoć za vreme slavlja u izbornom štabu bili jako blizu jedni drugima. Neki su se grlili i ljubili... Beroš je zbog toga upitan da li je moguće da se zbog izbora proširi koronavirus.

"Sve je moguće, nadam se da neće biti. Bili smo na otvorenom, merila se temperatura, dezinfikpovale su se ruke. Ali, priznajem, u pojedinim trenucima bili smo preblizu jedni drugima", rekao je Beroš o slavlju u HDZ-u dodavši da je on izbegavao bliske susrete.

Nije želeo da kaže kakve mere vlada razmatra, ali je istakao da se mera samoizolacije pokazala dosta delotvornom

Komentarisao je i mogućnost zatvaranja granica sa Srbijom. "Ako se tamo situacija pogorša, razmišljamo i o tome", rekao je Beroš.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: