Humanitarni tiket u podne: Stefan Ćirić tipuje za porodicu Veličković kod Medveđe - “Srbi za Srbe”

Vreme čitanja: 5min | pon. 06.07.20. | 10:28

Pomoćni trener Delfina kladilački neustrašivo čeka dobitak u iznosu 945.700 dinara

Asistent u stručnom štabu vaterpolo reprezentacije Srbije Stefan Ćirić u novoj sezoni predvodiće francuski Nojsi la Sek. Treneru Ćiriću društvo će praviti srpski reprezentativac Viktor Rašović, hrvatski reprezentativac i starosedelac u Parizu Antonio Petković. Da se Francuzi ozbiljno pripremaju, da ojačaju svoj vaterpolo, za OI u Parizu 2024. godine pokazuje i dolazak Andrije Prlainovića u Marselj. Srpski stručnjak je prezadovoljan novim klubom koji je poslao petogodišnji plan sa idejama, planovima, ciljevima…Nojsi la Sek je stabilan klub sa ambicijama, dobio je sredstva od države, takođe, liga će biti dobra.

Ćira je ovih dana pomalo zatečen. Nakon Partizana koji je vodio, sa gomilom problema, nije bilo ni tople vode u bazenu, iz Francuske je stigao mejl sa predlogom enterijera u stanu gde će živeti. Pitanjima oko dekoracije stana. Sada je Ćiriću jedina želja da korona stane, da se život nastavi i da u avgustu započne rad u novom klubu. Do tada Ćira je gost u Mozzartovom "Humanitarnom tiketu u podne".

Izabrane vesti

Jedno vreme paralelno je trenirao fudbal i vaterpolo, ali pobedu je odneo sport u bazenu. Dobrotvorni kladilac vodi nas na meč LEVANTE – SOSIJEDAD. Real ima osam bodova više i poslednju pobedu nad Espanjolom nakon tri poraza. Klub iz Valensije izgubio je jedino od Atletika nakon remija i pobede koje je ostvario i posle duela sa Jorgandžijama. Gosti imaju više kadrovskih problema.

“Iks, dva uz dva plus”.

Našem gostu uzori su bili Vlada Vujasinović i Danilo Ikodinović u vaterpolu odnosno Peđa Mijatović u fudbalu, a sad smo na duelu HAJDENHAJM – VERDER. Pre četiri dana u Bremenu je bilo bez golova. Član Cvajte je od nastavka prvenstva imao učinak od 4:2:3. Verder, 4:1:5. Gosti značajno oslabljeni ulaze u meč.

“Opet kombinacija, iks, dva uz nula do tri gola”.

Ćiriću je, naravno, Partizan u srcu, a iz Nemačke prelazimo u Englesku, TOTENHEM – EVERTON. Pevci imaju poen više od Karamela koje su nanizale tri pozitivna rezultata. Totenhem ima sva tri znaka, remi, pobedu pa poraz, a nije izgubio od Evertona na poslednjih 14 utakmica.

“Očekujem više golova u drugom poluvremenu”.

Na reprezentativnom polju naš gost seća se finale sa Olimpijskih igara u Riju kada smo osvojili zlato posle pobede nad Hrvatskom. Seća se i pobede nad Zvezdom u sezoni 2017/18. godine. Partizan je posta šampion. Interesantno, primili su tada samo jednu platu. Opet smo u Španiji, Segunda, SARAGOSA – RAJO VALJEKANO. Gosti imaju deficit od 11 bodova. Poslednje utakmice obično su remizirali, sa Malagom bilo je 0:0. Saragosa je malo izašla iz forme, ima poslednja dva poraza sa 1:0.

“Prelaz iz iksa u jedan”.

Mozzartov humanitarni kladilac smatra da se jedino radom i zalaganjem može stići do uspeha, a za kraj listića ostavio je duel SEVILJA – EIBAR. Dok se Sevilja bori za izlazak u Evropu gosti se trude da sačuvaju rang. Domaći imaju pobedu, četiri remija, pa ponovo trijumf. Nakon poraza od Reala Eibar je uknjižio četiri pozitivna rezultata pa je poražen od Osasune sa 2:0. U septembru je Eibar slavio sa 3:2.

“Iz jedan u jedan, uz dva do četiri gola”, kaže naš dobrotvorni kladilac koji očekuje dobitak od skoro milion dinara.

Ukoliko “prođe” dobrotvorni tiket kompanija MOZZART obradovaće desetoro mališana, dva brata i osam sestara iz mesta Retkocer blizu Medveđe koje je dalo čak 16 nosilaca Karađorđeve zvezde. Danas tu živi porodica Veličković sa čak desetoro dece. Otac zbog određenog procenta invaliditeta hoda na štakama. Ovoj prelepoj dečici potrebna je pomoć, pa vas zato H.O. Srbi za Srbe poziva da se uključite u akciju za porodicu Veličković!

SMS na 7763 (200 din. iz Srbije)

Pozovi 17763 (2 KM iz R. Srpske)

Dinarski račun: 160-279491-71

Inače, MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 83. košarkaška terena. U 2019. godini u čast legendarnog Slobodana Pive Ivkovića otvoreno je igralište u Beogradu, a u Kruševcu otvoren je obnovljeni teren za fudbal, košarku i rukomet.Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS-a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS-a , FSS-a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…U sklopu svog društveno odgovornog poslovanja Mozzart je donirao deset najsavremenijih respiratora za ukupnih 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama i penzionerima, po 100.000 evra.

Ukupna donirana suma, u Humanitarnom tiketu u podne, kompanije MOZZART, sada iznosi 15.711.389 dinara. Slavoljub Krnjinac postao je 54. plemeniti kladilac sa dobitkom od preko 100.000 dinara. Ukupno 209. po redu.

Podsećamo i na neke MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević i Slavoljub Krnjinac.

Naš 843. poznati gost, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio je humanitarni tiket za fantastičnih 823.600 dinara. Ivica je potencijalni dobitak usmerio ka Udruženju roditelja mališana obolelih od malignih bolesti ZVONČICA.

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran i za Udruženje roditelja dece i omladine sa posebnim potrebama “Sunce nam je zajedničko”,Trebinje. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

Stefan Ćirićhumanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara