Najnovije vesti
Slobodno vreme
Bizarna fantazija od 4.500 evra POŠLA PO ZLU: Upali u kuću sa mačetama, ali je usledilo ono što NIKAKO NISU OČEKIVALI

Bizarna fantazija od 4.500 evra POŠLA PO ZLU: Upali u kuću sa mačetama, ali je usledilo ono što NIKAKO NISU OČEKIVALI

Dvojica muškaraca učestvovala su u bizarnom fetišu, koji je podrazumeva da sa mačetama ulete u kuču naručioca njihovih usluga. Međutim, kako se kasnije ispostavilo, oni su ušli u pogrešnu kuću u Novom Južnom Velsu u Australiji, ali kada su shvatili da se radi o čemu se radi, već je bilo kasno.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
stock-photo-handsome-young-caucasian-businessman-pulling-out-a-machete-from-his-suit-187618640 Foto: shutterstock
stock-photo-handsome-young-caucasian-businessman-pulling-out-a-machete-from-his-suit-187618640

Naime, bogati klijent ih je unajmio radi ispunjenja erotske fantazije, koja je bila dogovorena putem Fejsbuka. Kako se navodi, igru uloga dogovorio je muškarac iz mesta blizu Grifina, koji je unajmljenom dvojcu dao svoju adresu, prenosi Jutarnji list.

Klijent se međutim preselio na drugu adresu udaljenu 50 kilometara od prvobitne, ali je o to nije obavestio ostale aktere. Oni su se u dogovoreno vreme pojavili ispred kuće, a kako se kasnije ispostavilo, novi stanar je mislio da se radi o njegovom prijatelju koji mu svakoga jutra u 6.15 dolazi na kafu.

Pročitajte još

Kada su dvojica muškaraca izgovorili ime klijenta po ulasku u kuhinju, muškarac je upalio svetlo i ugledao dvojac kako s mačetama stoji iznad njegovog kreveta.

Kada su shvatili da se radi o nesporazumu, jedan od dvojice zapanjenih muškaraca rekao je, "Oprosti, matori" i rukovao se s njim, pišu lokalni mediji.

Potom su se odvezli na pravu adresu, gde je pravi klijent primetio kako jedan od jedan od njih ima "veliki nož" u pantalonama. Kako se navodi, on ih je zamolio da odlože mačete u automobil, nakon čega im je kasnije pripremio šunku, jaja i nudle, a nedugo potom na adresu je stigla policija koja je uhapsila muškarce sa mačetama.

Kako pišu australijski mediji, neobičan incident dogodio se u julu 2019., a jedan od muškaraca oslobođen je krivice, prenosi Jutarnji list.

Pročitajte još

- Klijent je bio spreman da plati 4.500 evra, ako su njih dvojica zaista tako dobri kao što su tvrdili preko poruka - rekao je sudija koji je činjenice iz ovog slučaja ocenio neobičnima.

Iz dokaza dostupnih vlastima se ne može zaključiti da je delovanje dvojice muškaraca bilo namerno.

- Mačete su nosili ili kao pomoćnu opremu ili kao nešto što mogu upotrebiti u fantaziji. Seksualna igrica nije bila zabeležena, nego je postojalo diskretno pravo na koji način će se sprovesti, rekao je sudija.

U javnosti se oglasio i advokat optuženih, koji je naveo kako je sve bilo stvar dogovora.

- Imali su poslovni dogovor da polugolog muškarca u donjem vešu, a nakon toga da ga udaraju metlom. Ulazak u dom nije bio smišljen da bi zastrašio bilo koga - rekao je on.

BONUS VIDEO: Bizarno takmičenje u Rusiji