CELA ŠPANIJA SE OBRUŠILA NA KRALJEVSKI KLUB! Igrači Atletika OGORČENI: Protiv Reala nema VARA! VIDEO
Foto: EPA/LUIS TEJIDO

NIJE PRVI PUT

CELA ŠPANIJA SE OBRUŠILA NA KRALJEVSKI KLUB! Igrači Atletika OGORČENI: Protiv Reala nema VARA! VIDEO

Fudbal -

Real Madrid je savladao Atletik Bilbao na teškom gostovanju 1:0 golom Serhija Ramosa iz penala u 71. minutu, i to nakon VAR intervencije

Ovom pobedom Real je došao na korak do titule, jer ima sedam bodova više od trenutnom od Barselone koja u nedelju uveče gostuje Viljarealu.

Posle gotovo svake pobede Reala, podigne se prava bura u Španiji, sumnje u ispravnost odluka sudija u korist madridskog kluba su sve jače, a dešavanja na "San Mamesu" za mnoge su još jedna potvrda naklonosti arbitara prema "Kraljevskom klubu".

I pojedini igrači Atletika su se sada na svom primeru uverili koliko je teško igrati protiv Reala.

- Nisam video penal na ponovljenom snimku, ali mi se na prvi pogled učinilo da nije psotojao - rekao je posle meča ofanzivac Atletika Iker Muniain, prenose španski mediji.

Iz njegovih reči se jasno mogla pročitati poruka da Real ima nepodeljenu naklonost sudija.

"Već smo imali priliku da vidimo i prethodnih dana koliko se neke sudijske odluke sviraju u korist jenog tima. Svako može da izvuče zaključak na osnovu toga", nedvosmislen je Muniain.

Iz Atletika su ogorčeni na sudiju zbog dvostrukih aršina, jer sličan prekršaj u kaznenom prostoru Reala (Ramos nad Garsijom) nije sankcionisao najstrožom kaznom.

"Nisam tu situaciju video u momentu, ali mi je Raul rekao da ga je Ramos nagazio. Na kraju, uvek je sve isto, u našem kaznenom prostoru se gleda VAR a u njihovom ne", objasnio je Muniain

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track