U KRVI je imao 1,5 promila alkohola, kolima se SURVAO SA PUTA i doveo do TRAGEDIJE: Mihajlo S. (23) je izazvao udes u kome su stradale NJEGOVA DEVOJKA i DVE TINEJDŽERKE

Novosti online

05. 07. 2020. u 17:01

Niko od šestoro putnika u „renou megan“ nije imao vezan sigurnosni pojas

У КРВИ је имао 1,5 промила алкохола, колима се СУРВАО СА ПУТА и довео до ТРАГЕДИЈЕ: Михајло С. (23) је изазвао удес у коме су страдале ЊЕГОВА ДЕВОЈКА и ДВЕ ТИНЕЈЏЕРКЕ

Foto: Fejsbuk

TRI devojke starosti 15, 17 i 23 godine su poginule, a dve osobe su teško povređene u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u nedelju ujutro u 3.30 na putu između Kule i Ruskog Krstura, kada je automobil Reno megan sa šest putnika sleteo sa ceste i upao u odvodni kanal.

Jedna od poginulih devojaka Tatjana G. iz Vrbasa imala je samo 15 godina. Marija F. iz Kule je imala 17 godina, a Božidarka Đ. iz Novog Sada, koja je inače samohrana majka male devojčice, svega 23 godine.

Vozač automobila Mihajlo S. (23) iz Ruskog Krstura, bio je pod dejstvom alkohola: prema nezvaničnim informacijama u krvi mu je pronađeno čak 1,5 promila alkohola, što je količina koja daleko premašuje dozvoljenu.

Sudbina je htela da vinovnik nesreće jedini iz nje izađe - bez povreda. Zbog prebrze vožnje i nađenog alkohola u krvi on je

Druge dve osobe, Milica S. (14) iz Kule i Jovan V. (18) iz Ruskog Krstura su u teškom stanju nakon ove užasne saobraćajne nesreće i doktori Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine u Novom Sadu bore se za njihove živote.

Iz Somborske policije kažu da su uhapsili su M. S. zbog sumnje da je, jutros oko 03,30 časova, na putu između Kule i Ruskog Krstura, izazvao saobraćajnu nezgodu.

- Osumnjičeni se tereti da je kao vozač putničkog automobila „reno megan“ u kome je bilo šestoro putnika, pod dejstvom alkohola i usled neprilagođene brzine, izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo sa puta u odvodni kanal - kažu iz policije.

Osim toga, niko od putnika nije imao vezan sigurnosni pojas. Uviđaj je obavilo Osnovno tužilaštvo iz Vrbasa.

Osumnjičenom M. S. koji je u saobraćajnoj nezgodi zadobio lake telesne povrede, određeno je zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i on će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Somboru, najverovatnije tokom sutrašnjeg dana.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

VladimirR

06.07.2020. 08:58

Vozač je ovde samo upola kriv za tragediju. Svako ko pristane da sedne sa pijanim vozačem i da se ne veže sam je kriv za ono što će se desiti.

Vinko

06.07.2020. 09:55

Svaka čast roditeljima na vaspitavanju dece. Maloletni u provod do zore a roditelji ponosni jer je to moderno.

Prst Na Celo

06.07.2020. 13:07

krivci roditelji, deca moraju postovati da se sa pijanim vozacem u kola ne seda, da se na motor ne seda.....