Oglasio se Duško Tošić: Huligani nas napali noževima i elektrošokovima, ima i povređenih

Novosti online

05. 07. 2020. u 12:59

Da bih sprečio nagađanja, tačno je da smo moje kolege fudbaleri (od kojih trojica stranaca) i ja jutros napadnuti na jutarnjem treningu na Kalemegdanu, potvrdio je Duško Tošić

Огласио се Душко Тошић: Хулигани нас напали ножевима и електрошоковима, има и повређених

Duško Tošić i Radosav Petrović na treningu reprezentacije Srbije

Skandalozan napad na Duška Tošića i Andreja Milutinovića u centru Beograda je centralna tema dana. Naime, huligani su napali fudbalera i njegovog trenera dok su džogirali na Kalemegdanu.

Posle napada oglasio se i Duško Tošiić na društvenim mrežama.

- Da bih sprečio nagađanja, tačno je da smo moje kolege fudbaleri (od kojih trojica stranaca) i ja jutros napadnuti na jutarnjem treningu na Kalemegdanu. Napala nas je grupa huligana, koja je bila naoružana noževima i elektrošokovima. Srećom sve se završilo bez većih posledica, poligija je blagovremeno reagovala i uhapsila napadale, koji su uspeli nažalost ozbiljno da povrede jednu ženu koja je slučajno prolazila, napisao je Duško Tošić na Instagram profilu.






Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Alo

05.07.2020. 13:36

Ako neko ne uradi nesto, garantujem da muž/brat/momak te osobe neće samo povrediti te huligane, MUP?!

Činjenice

05.07.2020. 14:09

Omladina nam je mentalno i moralno retardirana, ne može njima pomoći ni Vučić, ni psihijatri, ni pare, to prvenstveno kreće iz kuće, od roditelja, odmalena. Mislimo da smo uzvišeniji i pametniji od naprednih nacija sa Zapada a zapravo smo u rangu sa Avganistanom, Sirijom, Iranom, Turskom...

Prave cinjenice

06.07.2020. 03:20

@Činjenice - Prave cinjenice su da to ima svuda svuda ima huligana tako da generalizacija da su svi mladi takvi je bolesna.Tako da ono sto je prava cinjenica je da ste vi autosovinista a to je najveca bolest a to je prava cinjenica.I hvala Bogu pa necemo nikada biti kao zapad mi i ne mozemo biti kao zapad jer kod nas nije sve na prodaju kao sto je na zapadu prodaju sve i porodice i novac im je iznad nataliteta e to je njihov sistem vrednosti i da ne pricam sta sve ima na zapadu bolje da ne kazem.

stiglići

07.07.2020. 14:18

njih dvojica a babo ija sami kadsu ih videli kako trckaraju ukapirali su kao svaka zivujka da su slabiji od njih pa zeleli kao svaka zivuljka da iskoriste stanje stvari. Bilo im je verovatno i krivo što oni nisu fudbaleri već ovi.