Duško Tošić napadnut nožem na Kalemegdanu

Nacionalni sport - Nedelja 05.07.2020 - 13:08

Poznati fudbaler i nekadašnji reprezentativac Srbije i Andreja Milutinović, koordinator za fizičku pripremu i rehabilitaciju igrača nacionalnog tima, napadnuti su jutros nožem i kamenjem na Kalemegdanu

Razbojnici su pretili nožem kako bi izvukli novac FOTO: Profimedia Razbojnici su pretili nožem kako bi izvukli novac FOTO: Profimedia
Strašne scene u Beogradu. Duško Tošić je napadnut nožem u centru grada.
 
Naime, poznati fudbaler i Andreja Milutinović, koordinator za fizičku pripremu i rehabilitaciju igrača nacionalnog tima, napadnuti su jutros nožem i kamenjem na Kalemegdanu dok su džogirali, saznaju "Novosti".
 
Razbojnici su pretili nožem kako bi izvukli novac i dragocene vrednosti od sportista, koji su na kraju uspeli da ostanu nepovređeni.
 
Uspeli su nekako da smire situaciju i objasne da su došli samo na trčanje. Kasnije su ceo slučaj prijavili policiji i istraga je u toku.
 
Tošić već duže vreme radi individualno sa Milutinovićem, trenerom zaposlenim u Fudbalskom savezu Srbije, koji je ekspert za fizičku pripremu.
 
Poznat je po tome što radi sa Dušanom Tadićem, a ranije i Markom Marinom, Darijom Srnom, Milanom Jovanovićem.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: