1486. Humanitarni tiket u podne: Miroslav Čermelj tipuje za lečenje Sofije Markuljević

Vreme čitanja: 4min | ned. 05.07.20. | 11:56

Trener u Teleoptiku očekuje plemeniti dobitak od preko pola miliona dinara!

U srcu je nosio “crno – bele” boje, ali je iz Obilića, kao dečak, prešao u Crvenu zvezdu. Želja mu se ispunila kad je zaigrao za Partizan, a u Srbiji nastupao je još za OFK Beograd, Obilić, Čukarički…U tom periodu nije bilo uobičajeno da fudbaleri odlaze u Meksiko, ali naš plemeniti kladilac Miroslav Čermelj ima i to iskustvo. Pored Mikija u Meksiku su tada igrali Belodedić, Stošić, Batrović, Đurić…Vratio se u Evropu, Španiju, pa sticao nova životna i fudbalska iskustva. Igrao je i u Kini.

Ima tri sina Luku, Filipa i Marka i sva trojica su fudbaleri. Trenutno je asistent Albertu Nađu u Teleoptiku. Planovi su nekad viši, nekad manji, ne zna šta će se i kada otvoriti, ali čvrsto stoji na zemlji sa najlepšim očekivanjima za budućnost.

Izabrane vesti

Kao svoje fudbalske uzore izdvaja.

Voleo sam Marka Elsnera koji je igrao libera, moja pozicija. Takođe, Miodraga Belodedića sa kojim sam se družio u Meksiku kada smo igrali u toj dalekoj zemlji”, kaže Čermelj koji potencijalni dobitak od čak 557.700, 00 dinara usmerava za lečenje bebe Sofije Markuljević.

Šta je potrebno da se zaokruži, na dobrotvornom listiću, za dobitak preko pola miliona dinara? Pogledajmo.

Tri puta odlazimo u Španiju, prvo na meč BILBAO – REAL MADRID. Atletik ima 48 bodova, čak 26 manje od rivala. Bilbao je na poslednjih šest utakmica doživeo samo jedan poraz, od Baselone. Savladao je Majorku i Valensiju. Madriđani imaju maksimalan učinak, na poslednje dve utakmice slavili su minimalcima. Istorija je na strani Reala, 11:10:34, a poslednji okršaji ova dva tima završavani su nerešenim ishodima.

“Gol, gol”.

Imamo na humanitarnom tiketu i dve utakmice iz Premijer lige, NJUKASL - VEST HEM. Svrake imaju bolji međusobni skor, 21:10 :13 i najubedljiviju pobedu od 5:0. Takođe, i pobede na poslednja dva okršaja sa Čekićarima. Timovi su oslabljeni za po pet igrača, a Njukasl nešto bolje stoji na tabeli. Rivali su slavili na poslednje odigranim utakmicama.

“Jedinica”.

Još jednom smo na Pirinejima, ESPANJOL – LEGANES. Timovi do sada nisu remizirali, 4:0:3, sa poslednjom pobedom gostiju od 2:0. Espanjol je u minus fazi, ima poraze na četiri meča. Gosti imaju dva remija pa dva poraza i oslabljeni ulaze u meč.

“Bodovi ostaju u Barseloni, kec”.

Iz Barselone prelazimo u Milano, INTER – BOLONJA. Oba tima pobeđivala su sa 3:0, a tim Siniše Mihajlovića ima lošiji međusobni odnos, 27:8:8. Bolonja ima pobedu pa remi, Inter je u nizu od pet mečeva bez poraza.

“Trebalo bi da dođe jedinica”.

Još jednom smo u Premijer ligi, LIVERPUL – ASTON VILA. Pitanje je koliko je Liverpulu teško pao poraz od Sitija. Vila ima dva neuspeha na četiri utakmice od momenta nastavka šampionata i u goste odlazi oslabljena. Međusobni odnos je 28:10:12.

“Očekujem dva i više golova u drugom poluvremenu”.

VILJAREAL – BARSELONA kao poslednji meč na tiketu. Skor je 8:10:25, ali Žutu podmornicu raduju poslednje četiri pobede i remi. Barsa je dva meča odigrala sa 2:2. Kod Viljreala izostaju dvojica, a kod gostujućeg tima čak četvoriva igrača.

Dva plus, drugo poluvreme”, konstatuje Čermelj koga upoznajemo sa MOZZARTOVIM društveno odgovornim poslovanjem.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 83. košarkaška terena. U 2019. godini u čast legendarnog Slobodana Pive Ivkovića otvoreno je igralište u Beogradu, a u Kruševcu otvoren je obnovljeni teren za fudbal, košarku i rukomet.Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…U sklopu svog društveno odgovornog poslovanja Mozzart je donirao deset najsavremenijih respiratora za ukupnih 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama i penzionerima, po 100.000 evra.

Ukupna donirana suma, u Humanitarnom tiketu u podne, kompanije MOZZART, sada iznosi 15.711.389, 00 dinara. Slavoljub Krnjinac postao je 54. plemeniti kladilac sa dobitkom od preko 100.000, 00 dinara. Ukupno 209. po redu.

Podsećamo i na neke MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević i Slavoljub Krnjinac.

Naš 843. poznati gost, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio je humanitarni tiket za fantastičnih 823.600, 00 dinara. Ivica je potencijalni dobitak usmerio ka Udruženju roditelja mališana obolelih od malignih bolesti ZVONČICA.

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran i za Dom zastarija lica “Kuća nege Sandić”, Prnjavor. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

Đurđe MEČANIN i Miloš Milić

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara