Duško Tošić napadnut nožem na Kalemegdanu

Novosti online

05. 07. 2020. u 11:44

Poznati fudbaler i nekadašnji reprezentativac Srbije i Andreja Milutinović, koordinator za fizičku pripremu i rehabilitaciju igrača nacionalnog tima, napadnuti su jutros nožem i kamenjem na Kalemegdanu

Душко Тошић нападнут ножем на Калемегдану

Duško Tošić i Dušan Tadić na treningu sa Andrejom Milutinovićem Foto: FSS

Strašne scene u Beogradu. Duško Tošić je napadnut nožem u centru grada.

Naime, poznati fudbaler i Andreja Milutinović, koordinator za fizičku pripremu i rehabilitaciju igrača nacionalnog tima, napadnuti su jutros nožem i kamenjem na Kalemegdanu dok su džogirali, saznaju "Novosti".

Razbojnici su pretili nožem kako bi izvukli novac i dragocene vrednosti od sportista, koji su na kraju uspeli da ostanu nepovređeni.

Uspeli su nekako da smire situaciju i objasne da su došli samo na trčanje. Kasnije su ceo slučaj prijavili policiji i istraga je u toku.

Tošić već duže vreme radi individualno sa Milutinovićem, trenerom zaposlenim u Fudbalskom savezu Srbije, koji je ekspert za fizičku pripremu.

Poznat je po tome što radi sa Dušanom Tadićem, a ranije i Markom Marinom, Darijom Srnom, Milanom Jovanovićem.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

esb-puerto@arcor.de

05.07.2020. 11:52

pronaci , ustanoviti da li je tako bilo. To je pokusaj ubistva. privesti i 30 godina bezuslovne robije .

Bese jednom jedan Beo...

05.07.2020. 12:47

Zao mi je žrtava pljačke i svakog nasilja i zla. Nadam se da ce biti ok. Sto smo ziveli lepo, mirno i skromno u zemlji koje sada nema i u njenim mestima i glavnom gradu, naživeli smo se raja na zemlji. Ovo nije za ljude naseg kova, ovo je za gmazove, hijene i dinosauruse. Sve ispočetka moramo da gradimo ako ce ikada vise biti bolje. Izbačeni iz raja bolje i ne mogu da očekuju.

Ceca

06.07.2020. 09:06

Čujem na vestima da se radi o DVA huligana. A Tošića i drugova sportista samo šest.