Džimer Fridet (©MN Press)
Džimer Fridet (©MN Press)

Potvrda iz Italije: Zvezda i Zenit opet u klinču, sad oko Fredeta

Vreme čitanja: 1min | ned. 05.07.20. | 11:26

Američki bek napustio Panatinaikos, a Italijani ga sele u Beograd

Lendri Noko je stigao da se rve pod obručima, Džordan Lojd i Kori Volden da popune na bekovskim pozicijama, međutim, možda neće biti jedini. Prema informacijama specijalizovanog italijanskog portala Pianetabasket u Crvenu zvezdu bi mogao i Džimer Fredet, 10. pik sa drafta 2011. godine, koji je upravo postao slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa Panatinaikosom.

U Atini je 31-godišnji košarkaš u proseku beležio 12,9 poena uz 2,1 skok i 1,8 asistencija po evroligaškoj utakmici. A u Beograd bi mogao da stigne ako Zvezda ne uspe da zadrži Bilija Berona, koji je već viđen u nekom bogatijem klubu.

Izabrane vesti

Prethodno su Zvezdu od stranaca već napustili Čarls Dženkins (Olimpijakos), Kevin Panter (Olimpija Milano), te iskusni Stratos Perperoglu kome je istekao ugovor.

Stigli su dakle Lojd, Volden i Noko, da ne zaboravimo novog trenera Sašu Obradovića, a nema nikakve sumnje da će biti još dolazaka.

Da li će među njima biti i Fredet ostaje da se vidi. Ne pominje se on prvi put u pričama oko potencijalnih dolazaka u crveno-beli tabor,pre neku godinu ga je jurio i Partizan. Sad je samo Zvezda opcija, saznaćemo uskoro koliko realna, mada Pianetabasket uverava da je dobila potvrdu da su crveno-beli krenuli u napad na Fredetov potpis.

Navodno ga prati i Zenit, koji se već po navici “nakači“ na svako potencijalno pojačanje beogradskog kluba.


tagovi

Džimer Fredet

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara