Ilustracija
Ilustracija

REZZIME DANA (subota): Skoro savršen dan

Vreme čitanja: 5min | sub. 04.07.20. | 23:38

Pogledajte ko je 4. jula doneo novac, a ko je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

JUVENTUS - TORINO (tip 1, kvota 1,30) - 4:1

Scena je bila pripremljena za Đanluiđija Bufona i Leonarda Bonučija, ali će se posle Derbija dela Mole pričati najviše o Kristijanu Ronaldu. Jeste legendarni golman svrgao Paola Maldinija sa prvog mesta na listu fudbalera sa najviše utakmica u Seriji A (648), tačno je i da je provereni štoper odigrao okruglo 400. meč za Juventus u svim takmičenjima – niko za Bjankonere nije više puta bio na terenu u poslednjih deset godina – međutim kajmak je pokupio Portugalac, potpisavši se ispod trijumfa nad Torinom kojim je Stara dama za još tri koraka bliža odbrani Skudeta – 4:1.

Opširnije OVDE.

ČELSI - VOTFORD (tip 1, kvota 1,45) , rezultat 3:0

Pre tri dana kiks na Olimpijskom stadionu u Londonu, a večeras sigurna pobeda nad Votfordom i povratak na četvrto mesto Premijer lige, vredno sigurnog plasmana u Ligu šampiona. Brzopotezno se Čelsi uspravio posle poraza od Vest Hema i maltene rutinskom partijom odgovorio Mančester junajtedu na izazov koji su Crveni đavoli postavili ubedljivim trijumfom nad Bornutom.Tim Frenka Lamparda slavio je 3:0 i sad ima dva boda više od Crvenih đavola, mada ga u preostalih pet rundi čeka nimalo lak raspored: gostovanja Kristal Palasu, Šefildu i Liverpulu, zicer sa Noričom kod kuće, pa dolazak Vulverhemptona na Stamford bridž u završnom susretu sezone. Ako ne bude među prva četiri, ostaće mu kao bonus nada da će Sud za sportsku arbitražu u Lozani potvrditi kaznu Mančester Sitiju i izbaciti ga iz Evrope, pa i da okonča prvenstvo na petoj poziciji opet bi se plasirao u elitu.

Opširnije OVDE

MANČESTER JUNAJTED - BORNMUT (tip 1, kvota 1,22) - 5:2

Izgleda da je Ole Gunar Solskjer stvarno bio u pravu kad se latio misije izgradnje novog Mančester junajteda, sa dosta mladih igrača u prvom timu, pošto je na sjajnom putu da ih dovede do Lige šampiona. Možda će neko reći da ubedljiva pobeda nad Bornmutom (5:2) u 33. kolu Premijer lige nije odgovarajuće merilo kvaliteta, imajući u vidu poziciju gostiju sa juga Engleske, međutim, za Crvene đavole je najvažnije da su bar do večeras preskočili Čelsi i zaposeli „kotu četiri“ koja garantuje plasman u Ligu šampiona, nezavisno da li će Sud za sportsku arbitražu u Lozani prihvatiti žalbu Mančester Sitija vezanu za izbacivanje iz Evrope.

Opširnije OVDE.

LESTER - KRISTAL PALAS (tip 1, kvota 1,70) - 3:0

Izabranici Brendana Rodžersa zabeležili su prvu pobedu posle pauze izazvane pandemijom virusa korona, tako što je napadački dvojac Keleči Ihenačo – Džejmi Vardi (stigao do 100. premijerligaškog gola u karijeri) razoružao goste iz Londona (Luka Milivojević 90 minuta na terenu) i tako se učvrstio na trećem mestu, sa tri boda više od Junajteda.

Opširnije OVDE.

LEVERKUZEN - BAJERN (tip 2, kvota 1,35) , rezultat 2:4

Za ovakav Bajern Nemačka je mala! Davali su lažnu nadu Bavarci rivalima iz domaćeg atara, grcali tokom jeseni, ali kada je trebalo ubrzati Bajern je to radio. I pokazao da je apsolutno najbolji tim u Nemačkoj. Pehar namenjen pobedniku nemačkog kupa, krasiće u narednih 12 meseci trofejnu salu velikana iz Bavarske. To je siže finala u kojem je Bajern odličnom igrom u prvom poluvremenu stavio do znanja Leverkuzenu da mu neće ostaviti mnogo šansi da prigrli pehar – 4:2.Kada se podvuče crta, Bajern je zasluženo pobedio. Međutim, imaće mnogo razloga da žale u redovima Farmacuta zbog izgubljene bitke. Trener Boš se odlučio da izvede na teren postavu bez klasičnog napadača. Foland je ostao na klupi, isto takođe nije bilo Demirbaja.

Opširnije OVDE

SASUOLO - LEĆE (tip 1, kvota 1,63) , rezultat 4:2

Meč je počeo na fantastičan način, a Sasuolo je stigao do prednosti preko sjajnog Kaputa koji se našao u šansi posle asistencije Lokatelija i nije propustio šansu.Odlično se snašao, okrenuo se posle prijema i prebacio protivničkog golmana za 1:0 na samom otvaranju meča. Nije baš bilo očekivano da će davljenik Leće da se vrati posle toga, ali se to dogodilo.Lućioni je iskoristio fenomenalan centaršut Kalderonija, odradio je Leće Sasuola kao na malom fudbalu i to je domaćina skupo koštalo. Sa rezultatom 1:1 se i otišlo na poluvreme. U nastavku je na vašu sreću postojao samo jedan tim.

FENERBAHČE - GECTEPE (tip 1, kvota 1,65), rezultat 2:1

Još jedan favorit je stigao do pobede u Turskoj, a to je Fenerbahče koji je uspeo da nadigra Gectepe sa 2:1 (2:0).Ne može se reći da je to bio lak posao čak iako je Fener imao 2:0 već na poluvremenu posle dva pogotka Kadioglua koji se proslavio na ovoj utakmici.Problem je nastao sredinom drugog poluvremena kada je Ajdogdu doneo gol nade gostima, a posebno je Feneru bilo neprijatno kada je Aziz dobio crveni karton u 94. minutu. Ipak, bilo je kasno da Gectepe napravi veći problem Kanarincima. 

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

OFI - PAOK (tip 2, kvota 1,40) , rezultat 2:2

Vađnu utakmicu igrali su fudbaleri PAOK-a, obzirom da se bore za drugo mesto i plasman u Ligu šampiona. Međutim, danas su bili neporepoznatljivi. Nije im pomoglo ni rano vođstvo preko Dijega Bisesvara. Nastavio je OFI da igra kako najbolje ume. Ne samo da su izjednačili, nego su ppreokrenuli rezultat. Sve što je PAOK uspeo da uradi jeste izjednačenje preko Mihalidisa.

LACIO - MILAN (tip 1, kvota 2,30) , rezultat 0:3

Kako sezona ide ka finišu, Juventus je sve bliži novom Skudetu, devetom uzastopnom. Osvaja titule po navici, reklo bi se. A glavni konkurenti, isto tako po navici, prave kikseve i ostaju praznih džepova. Lacio je prvi pratilac Stare dame ove sezone, a Milan ga je sada sapleo na Olimpiku. I gurnuo mu glavu u prašinu. Odigrao je tim Stefana Piolija jedan od boljih mečeva i dominantno slavio sa 3:0 (2:0).Na osam kola do kraja sezone, Juve ima sada sedam bodova prednosti u odnosu na Lacio, i 11 više od Intera (meč manje). Teško će to ekipa Mauricija Sarija prokockati, mada još ništa nije gotovo. Juve je pred vratima raja


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara