Andres Inijesta na meču sa Hirošimom (©AFP)
Andres Inijesta na meču sa Hirošimom (©AFP)

Inijestin Kobe nije preživeo Hirošimu

Vreme čitanja: 2min | sub. 04.07.20. | 14:56

Branilac Kupa doživeo težak poraz na povratku – 0:3

I dalje Kobe ima traume od prošlogodišnjih susreta sa Hirošimom, pošto je ekipa za koju nastupa legendarni as Barselone Andres Inijesta samo prošle sezone na dve utakmice protiv kluba sa ostrva Honšu primile su deset golova. Danas su pak, posle četiri meseca pauze, prošli “nešto bolje“ - 0:3 (0:1).

Nije Kobeu pomoglo ni to što pored Inijeste u ekipi ima i Serđija Sampera, još jednog đaka čuvene “La Masije“. Napadač gostiju Leandro Pereira bio je nerešiva enigma za popularne Krave. Nekadašnji fudbaler Briža i Palmeirasa ponovo je sa dva gola bio centralna figura meča i samo nastavio tamo gde je stao posle uvodnog kola prvenstva, kada je protiv Kašime takođe bio čovek odluke, postigavši gol uz dve asistencije.

Izabrane vesti

Ovog puta slomio je otpor domaćina uz dosta sreće, pošto je posle preglavanja iz kornera ostao sam na pet metara i neometano ugurao loptu u mrežu deset minuta pre kraja prvog dela. Na samom početku drugog dela već je gost imao dva gola prednosti zahvaljujući odličnom dodavanju Kavabea u stilu Inijeste, kojim je pronašao Asana, a ovaj rutinski završio akciju, da bi desetak minuta pre kraja meča Pereira iskoristio nešto jače dodavanje Higašija i iskosa sa desne strane savladao Ikuru za konačan rezultat i lidersku poziciju.

JAPAN 1 – 2. KOLO

Subota

Gamba Osaka – Serezo Osaka 1:2 (0:1)

Šimicu – Nagoja 1:2 (1:2)

Jokohama – Saporo 1:2 (1:1)

Oita – Sagan Tosu 2:0 (0:0)

Kašiva – Tokio 0:1 (0:0)

Kavasaki – Kašima 2:1 (2:1)

Šonan – Vegalta 0:1 (0:1)

Urava - Jokohama 0:0 (0:0)

Kobe – Hirošima 0:3 (0:1)



tagovi

Džej ligaJapan 1Visel KobeAndres InijestaHirošima

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara