Zabava na Overlaudu uprkos koroni: Evo koji bendovi će nastupiti

D. RISTIĆ

04. 07. 2020. u 10:52

U Vladičinom Hanu poslednjeg dana jula počinje dvodnevni festival

Забава на Оверлауду упркос корони: Ево који бендови ће наступити

Neša Galija /Foto V. Danilov

FESTIVAL "Overlaud" u Vladičinom Hanu, sedmi po redu, biće održan 31. jula i 1. avgusta na Sportskom centru "Kunjak". Mada je prošle godine festival krenuo sa trodnevnom koncepcijom, ovogodišnji "Overlaud" trajaće dve večeri, ali neće nedostajati dobre muzike i zabave, obećavaju organizatori.

Prvo veče festivala obeležiće hip-hop zvuk, a nastupiće "Kruševac geto", "Sanšajn" i "Beogradski sindikat". Zvezde druge festivalske večeri će biti "Artan Lili", "Teksas flad" i "Galija".

Kako navodi Zoran Cvetković iz organizacionog odbora festivala, zbog trenutne situacije, još uvek je neizvesno da li će biti tradicionalnog kampa koji je bio omiljeno letnje sastajalište mladih juga Srbije.

- Još nemamo sve detalje programa jer se situacija sa virusom korona menja iz dana u dan, ali je sigurno da ćemo ispoštovati sve neophodne mere koje donesu nadležni oko održavanja javnih skupova u situaciji kada epidemija virusa korona još nije završena - navodi on.

Ono što je izvesno jeste da će održavanje pratećeg programa početi još tokom julskih vikenda, a jedan od njih je "Overlaud metal festival", u subotu 18. jula, na kome će nastupiti bendovi "Senturion", "Autor", "Namezis", "Ziro 2" i "Med fektori". Planirana je i škola pevanja koju će voditi Đorđe David.




Pratite nas i putem iOS i android aplikacije