Robert Levandovski (Bajern) između Svena Bendera i Edmonda Tapsobe (Leverkuzen)
Robert Levandovski (Bajern) između Svena Bendera i Edmonda Tapsobe (Leverkuzen)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Kad Bajern juri "duplu krunu", on je i stigne

Vreme čitanja: 1min | sub. 04.07.20. | 11:34

Pročitajte nekoliko predloga za 4. jul...

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
NEMAČKA - KUP | 20:00
Leverkusen - Bayern
ID: 4950324

Finalisti Kupa Nemačke poslednjih godina igraju spektakularne utakmice. Uzmimo kao primer samo tri poslednje sezone: na šest od sedam mečeva (jedan je takođe bio u Kupu) došlo je 4+. Ni ovaj ne bi trebalo da bude izuzetak, što važi i za pobedu Bajerna, koji želi "duplu krunu".


Konačan ishod

Tip: 2 (1.35)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 17:15
Juventus - Torino
ID: 4950353

Derbi dela Mole izuzetno je značajan i Juventusu, i Torinu - Bjankoneri bi da održe četiri boda prednosti u odnosu na Lacio, Bikovi da se udalje od opasne zone. Stara dama redovno dobija komšije čija je forma ponovo u padu i kec se sam izdavaja, s tim da ne očekujemo goleadu.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.3)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 21:00
Chelsea - Watford
ID: 4950692

Votford je posle pauze u problemima (osvojio je jedan bod), stoga je ovo još jedna utakmica na kojoj ne bi smeo da izostane kec, iako je Čelsi u sredu malo pokvario utisak porazom od Vest Hema. Njihovi međusobni okršaji po pravilu obiluju pogocima, te je i KMB 1&3+ izvesno.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.45)
Fiksevi dana
TURSKA 1 | 20:00
Fenerbahce - Goztepe
ID: 4950905

 

Potpuno je jasno da bi novi neizlazak na evropsku scenu bio ozbiljan udarac za ionako osiromašeni Fenerbahče, zbog čega je Kanarincima svaki meč u kategoriji "biti ili ne biti". Geztepe je opušten u sredini tabele i kao takav može do gola, međutim, kec je najrealnija opcija.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.65)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 21:45
Lazio - Milan
ID: 4950356

 

Lacio se dvaput zaredom "vratio iz mrtvih" - dakle, ume da se nosi sa pritiskom koji iziskuje borba za "skudeto", mada je činjenica da igra lošije nego pre pauze zbog pandemije. Milan k'o Milan - korak napred, dva koraka nazad - što na Olimpiku nagoveštava keca, pa i 1&3+.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.4)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 18:30
Wolverhampton - Arsenal
ID: 4950698

Posle traljavog ulaska u nastavak sezone Arsenal se drastično popravio, ali pred njim je jaka i uigrana ekipa koja ima šanse da se plasira u Ligu šampiona i kec je najrealniji ishod na Molinjuu. Tradicija obećava duel sa 2-4 gola, to je opcija za one koji sumnjaju u Vulvse.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.5)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 16:00
Bristol City - Cardiff
ID: 4950916

 

Bristol Siti je u sredini tabele. U teoriji i dalje može do mesta koje vodi u plej-of, međutim, rezultati koje je zabeležio od povratka na teren, ali i neposredno pre pauze nikako mu ne idu na ruku. Šestoplasirani Kardif je neuporedivo motivisaniji, pa je dvojka izgledna.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.45)
Za izbegavanje
TURSKA 1 | 17:30
Ankaragucu - Alanyaspor
ID: 4950413

Pet kola pre kraja prvenstva domaći zauzimaju poslednju poziciju na tabeli, međutim i dalje imaju šanse da se izvuku, ali bi morali da počnu da pobeđuju – princip „bod ovde, bod onde“ neće im biti dovoljan. Gosti su više fokusirani na finale Kupa i bolje je da ih preskočite. 


Konačan ishod

Tip: 2 (2.05)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara