Fudbalerke Spartaka iz Subotice počele sa pripremama za novu sezonu

One su 11 puta bile šampionke Srbije u fudbalu. Dovele su u našu zemlju najbolje evropske timove, poput Atletika iz Madrida i Bajerna iz Minhena. Aktuelne prvakinje države, Fudbalerke Spartaka iz Subotice, danas počinju sa pripremama za novu takmičarsku sezonu i kvalifikacije za Uefa Ligu šampiona za žene.

Okpupljanje ekipe je danas na Gradskom stadionu u Subotici gde ih je posetio dopisnik RTS-a Toni Bedalov i razgovarao sa Generelanim sekretarom kluba Bojanom Arsićem.

"Danas počinjemo sa pripremama za novu sezonu. Nama je prioritet zdravlje naših fudbalerki. Prethodnih dana smo uradili sva testiranja, prilagođavamo se trenutnoj situaciji. Što se tiče igračkog kadra ne možemo ništa da planiramo zbog trenutne situacije u državi i svetu. Što je najvažnije, kostur tima, koji je napravio sjajne rezultate je tu, a i radimo na pojačanjima za Evropsko takmičenje koje dolazi", rekao je Arsić.

Kapiten kluba iz Subotice Vileta Slović smatra da će njen biti na nivou iz prošle sezone.

"Želimo da predstavimo Evropi jedan sjajan fudbal kao što smo to učinile prošle godine. Nezvanična informacija je da je žreb početkom septembra, dok su kvalifikacije od 7. do 13. oktobra. Dobro smo trenirale za ovo što nam sledi".

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво