Andrija Radulović (©Star Sport)
Andrija Radulović (©Star Sport)

Miha zove Radulovića, prodaja Petrovića stavlja Zvezdu u bolju pregovaračku poziciju

Vreme čitanja: 2min | sub. 04.07.20. | 08:20

Bolonja iskazala interesovanje za talentovanog fudbalera

Posle Milana, javio se Inter, a sve je počelo još od Šalkeovog interesovanja početkom godine. Interesovanje je pokazala i Valensija, ali se čini da će Andrija Radulović bi mogao karijeru da nastavi u nešto manjoj sredini, koja bi bila pogodnija za njegov igrački razvoj. Prema pisanju Sportskog žurnala, Andrija Radulović, bi karijeru mogao da nastavi u Bolonji, s obzirom da je klub Siniše Mihajlovića, iskazao interesovanje za talentovanog fudbalera. Pored ekipe sa Renato Dalare zainteresovana je i jedna ekipa iz Serije B, dodaje Žurnal.

Crvena zvezda neće pristati na obeštećenje ispod 2.000.000 evra.

Izabrane vesti

Ono što bi moglo da dovede crveno-bele u komotniju poziciju u pregovorima za mladog igrača, jer onda ne bi imala presing brzanja u odluci.U ovom trenutku još uvek nema zvaniučne ponude za Radulovića, već je sve na bazi najave mogućih pregovora.

Žurnal napominje da bi Crvena zvezda od prodaje Petrovića i Boaćija ili Degeneka mogla da dođe do novca kojim bi obezbedila formiranje novog tima, pa bi bila u situaciji da Raduloviću podiže cenu kroz superligaške utakmice. Ključna bi mogla da bude i procena stručnog taba o tome da li mladi ofanzivac kadar da iznese teret Zvezdinog dresa i napreduje u budućnosti.

Ako bi ostao na Marakani, mada su trenuno veći izgledi da se to neće dogoditi, Radulović bi imao ulogu jednog od četiri obavezna igrača do 22 godine za superligaške utakmce. To znači da bi se izvesno odustalo od njegovog odlaska u Grafičar, gde bi imao daleko više prostora, ali i isto tako ne bi bio na direktnoj pozornici velikih evropskih klubova i njihovih skauta.

Radulović je prve fudbalske korake napravio u Bokelju iz Kotora, a kao kadet je došao u Crvenu zvezdu i odmah osvojio šampionsku titulu. Nakon prelaska u omladince mladi igrač je u sredinom jula 2019. godine, sa još nekolicinom igrača iz generacije 2002, potpisao profesionalni ugovor sa srpskim šampionom.


tagovi

Andrija RadulovićSiniša Mihajlović

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara