(©AFP)
(©AFP)

REZZIME JUČERAŠNJEG DANA (petak): Atletiko je naplaćen

Vreme čitanja: 4min | sub. 04.07.20. | 07:50

Pogledajte ko je 3. jula doneo novac, a ko je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

ATLETIKO MADRID - MAJORKA (tip 1, kvota 1,30) - 3:0

Pre korone izbacili su Liverpul i plasirali se u četvrtfinale ovosezonskog izdanja Lige šampiona, a posle pauze zbog pandemije virusa korona igraju toliko otresito da se čini da ih ništa ne može zaustaviti ka još jednom plasmanu u elitno evropsko takmičenje. Pa se već sad sa sigurnošću može reći da je ekipa Dijega Simeonea ispunila cilj u prvenstvu za ovu godinu, pošto je pobedom nad Majorkom stigla maltene pred cilj – 3:0 na otvaranju 34. kola La Lige.

Opširnije OVDE.

LIFERING - AUSTRIJA LUSTENAU (tip 1, kvota 1,38), rezulat 4:2

Odbeglog lidera Rid niko ne može da stigne, međutim, u Drugoj ligi Austrije Lifering je tim koji je trenutno u najboljoj formi. Večeras je slavio četvrtu uzastopnu pobedu i učvrstio se na trećem mestu, koje mu u konačnom zbiru ništa specijalno neće doneti, ali je onima koji su verovali u keca omogućilo da zaokruže zicer. Domaćin se jeste poigravao sa živcima navijača, dvaput je gubio, ali je sredinom drugog poluvremena dodao gas i sa tri gola u razmaku od 20-ak minuta rešio pitanje pobednika.

TROMSE - RAUFOŠ (tip 1, kvota 1,45), rezultat 1:0

Nekada je Tromso bio viceprvak Norveške, sećamo ga se i po tome što je namučio Partizan u kvalifikacijama za Ligu Evrope 2013, trentno je član Druge lige, a u kupu je uspešno startovao i preskočio prvu prepreku prema očekivanju. Tromse je dočekao još jednog drugoligaša, Raufoš, ali je od njega definitivno kvalitetniji, što je i dakazao golom Nilsena u 29. minutu.

SALERNITANA - JUVE STABIA (tip 1, kvota 2,10) - 2:1

Odlično ste namirisali ovde keca. Iako je bila zaista čudna utakmica jer je Salernitana već u 13. minutu ostala sa čak dva igrača manje u polju posle crvenih kartona Aje i Džalova. Ipak, i u takvoj situaciji Salernitana je uspela da dođe do pobede golovima Akpa Akproa i Gonda u 81. minutu. Jedini strelac za goste bio je Forte u 69. minutu.


PRECRTANO

PORTSMUT - OKSFORD (tip 1, kvota 2,45) - 1:1

Pre 11 godina je poslednji put bio premijerligaš. Nikad nije bilo jednostavno dobiti na Freton parku, naročito zbog gromoglasne publike, ali Portsmut je platio ceh lošem klupskom poslovanju i slabim procenama pojačanja, pa je nazadovao preko Čempionšipa i Lige 1 čak do Lige 2, gde je proveo četiri sezone, potom se vratio u treći rang engleskog fudbala, ali će do promocije u drugi malo teže. Bar se takav utisak stekao posle prvog meča polufinala plej-ofa za plasman u Čempionšip, pošto je Oksford odoleo na jugu države – 1:1.

Opširnije OVDE.

VALUR - AKRANES (tip 1, kvota 1,45) - 1:4

Valur je danas baš debelo zaribao. I sve je to moglo vrlo brzo da se nasluti jer je Akranas stigao u prednost već u 4. minutu. Gosti su podigli na 2:0 u 29. minutu preko Haraldsona, a Bjarkason je u 38. minutu doveo Akranas do čak 3:0. U drugom poluvremenu su i jedan i drugi klub dali po jedan gol, ali to nije mnogo pomoglo Valuru.

SANTA KLARA - MARITIMO (tip 1, kvota 2,60) - 0:1

Nije se ovaj meč završio onako kako ste očekivali. I mogli ste to da naslutite na poluvremenu kada posle 45 minuta igre nije bilo golova. I nije ih bilo sve do 71. minuta kada je Ksadas pogodio i na kraju se ispostavilo doneo sva tri boda Maritimu na ovom gostovanju. Sada su ova dva tima skoro poravnata na tabeli na 10. odnosno 11. mestu. Santa Klara ima i dalje četiri boda više.

FLITVUD - VIKOMB (tip 1, kvota 2,20) - 1:4

Ovaj meč se nikako nije dobro završio po vas. A mogli ste da naslutite da će tako biti već u 2. minutu kada je Vikomb poveo. Samo dva minuta kasnije Evans je pogodio iz penala, da bi Kairns opet doveo goste u prednost u 6. minutu. Potom je Flitvud ostao sa igračem manje u 33. minutu, a Vikomb je do kraja uspeo da postigne ukupno četiri gola i da dođe do ubedljive pobede.

ŽALGIRIS - BANGA (tip 1, kvota 1,15), rezultat 0:0

Vratio se Andrija Kaluđerović u Viljnus i sve ukazuje da će i te kako biti potreban Žalgirusu u pokušaju da ovaj klub prvi put posle 2016. osvoji titulu. Doskorašnji centarfor Rada još nije debitovao na dobro poznatoj adresi, možda je baš to jedan od razloga neuspeha i duelu sa Bangom, koja nikog nije savladala pet kola, ali je bar odolela favoritu i srušila mnoge tikete.


tagovi

rezzime danabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara