BIVŠI JANKOV TRENER PORUČIO ZVEREVU: Imaš devojku, sedi kući!
Foto: EPA/DAVE HUNT

kakav predlog

BIVŠI JANKOV TRENER PORUČIO ZVEREVU: Imaš devojku, sedi kući!

Tenis -

Bivši trener Janka Tipsarevića, Dik Hordorf, podržao je kritike na račun nemačkog tenisera Aleksandra Zvereva, koji je posle učešća na Adrija Turu u Beogradu objavio da će otići u izolaciju, da bi ubrzo nakon toga, umesto da bude kod kuće, bio viđen u jednom francuskom noćnom klubu, zbog čega je oštro kritikovan sa svih strana.

"Probudim se i vidim da se u svetu i dalje dešavaju kontroverzne stvari. Ono što me pogađa je kada vidim da se Zverev još uvek ponaša neodgovorno. Koji je to nivo sebičnosti? Ako objavite tvit i kažete da ćete biti izolovani 14 dana, poštujte to i ostanite kod kuće. Imate devojku, onda se zatvorite u kuću. Ovakve stvari me zaista ljute", kaže Hordorf i dodaje:

"Potpuno sam saglasan sa šefom muškog tenisa Borisom Bekerom u vezi sa Aleksandrom Zverevim. Takođe, ne volim cinkaroše", dodao je on.

Hordorf, koji je poznat po često neslaganju sa Nikom Kirjosom, smatra da je Australijanac ovoga puta u pravu kada kritikuje Zvereva da se ne ponaša odgovorno i da živote drugih ljudi dovodi u opasnost.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track