PRELEPA ANA NE ZNA ŠTA DA OBUČE, POBEDILA CRNO-BELA KOMBINACIJA: A, tek da vidite komentar Karoline Voznjacki, LUDILO!
Foto: Instagram

LETNJE ŠEME

PRELEPA ANA NE ZNA ŠTA DA OBUČE, POBEDILA CRNO-BELA KOMBINACIJA: A, tek da vidite komentar Karoline Voznjacki, LUDILO!

Tenis -

Nije što je naša, ali stvarno je najlepša. Ana Ivanović izgleda fantastično, pa zbog toga pomalo čudi dilema u kojoj se našla i koju je podelila sa pratiocima na društvenim mrežama.

Širok osmeh na lepom Ane Ivanović i fenomenalna figura uvek prvo zapadnu za oko kada se pojavi naša nekadašnja teniserka. Ali i pored svega toga Ana se susreće sa svakodnevnim problemima - ponekad ne zna šta da obuče!

Upravo to se desilo nekada najboljoj teniserki na svetu, pa je na Instagramu podelila dve verzije i zapitala pratioce koja joj bolje stoji i šta bi trebalo da nosi. Usledila je hrpa komentara, a pobedu je ubedljivo odnela kombinacija broj jedan - crni šorts i bela majičica. I zaista se mora priznati da u njoj Ana izgleda fantastično. Posebno jer njen preplanuli ten dolazi do izražaja.

Bilo je naravno i onih koji su birali opciju broj dva u kojoj je zapravo promenjen gornji deo, ali šara leoparda na bluzi nije toliko efektna kao bela majica.

foto: Profimedia

Ipak, u moru komentara istakao se onaj koji je napisala Anina nekadašnja koleginica Karolina Voznjacki, koji je nasmejao sve one koji su ga pročitali.

- Gde si nabavila taj šorts?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track