Počela sezona odmora, očekuju se gužve na putevima

Sa prvim popodnevnim satima počinje i prvi vikend u julu koji uobičajeno na početku godišnjih odmora donosi veću gustinu saobraćaja na putevima.

Izvor: Tanjug

Petak, 03.07.2020.

18:56

Počela sezona odmora, očekuju se gužve na putevima
Ilustracija: Depositphotos/ ambrozino

Gužve se očekuju i na pojedinim naplatnim rampama i graničnim prelazima.

Pored toga što će ova letnja turistička sezona sigurno biti dugačija od prethodnih, osetno veći broj vozila očekuje se prvo na koridoru 10 koji koristi veliki broj stranih državaljana iz zapadnog dela Evrope na putu do Turske, a koji vodi preko Mađarske i naše zemlje, saopštio je AMS S.

Sa obzirom na to da se do Egejskog mora i Grčke još uvek ne može južnim krakom ovog koridora i Makedonije, jer je još uvek zatvoren GP „Evzoni”, do Grčke naši građani u ovm trenutku mogu jedino preko Bugarske što će sigurno stvoriti dodatno veću gustinu saobraćaja, a samim tim će povremeno biti i dužih zadržavanja na GP „Gradina“, najopterećenijim prelazom sa Bugarskom.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim rampama nema zadržavanja.

Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 17:15 časova, teretna vozila na Horgošu, na izlazu, čekaju 120 minuta, na Kelebiji isto toliko.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: