Moda

"Cloud" sandale podelile mišljenja žena širom sveta, da li biste ih nosile?

"Cloud" sandale podelile mišljenja žena širom sveta, da li biste ih nosile?

Cloud sandale postaće vaš omiljeni odevni komad. Obuća koja će vaše korake učiniti laganim idealna je za leto, velike vrućine i duge šetnje.

S vremena na vreme, na modnu scenu se ušunja neki (uglavnom) jako udoban, ali ne i naočit, model obuće ili odeće, koji, ipak, okupira – i srca, i novčanike, i fashion kombinacije mnogih dama. Pogotovo danas kad se akcenat stavlja na komfor i funkcionalnost, koji ruku pod ruku idu i s modnim krpicama.

To nas dovodi do novog sportskog trenda obuće za leto, naslednika daddy modela – cloud sandala, u prevodu oblak sandalama.

Američka modna kompanija UGG Australia, poznata po mnogima omraženim modelima čizama od ovčjeg krzna, glavni je krivac i za dolazak cloud sandala od livene pene na modnu scenu.

NE PROPUSTITE: Obožavaćete ga! Model džinsa koji je obeležio jednu epohu!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by UGG® (@ugg) on Jun 22, 2020 at 4:51pm PDT

"Cloud" sandale - Koraci k'o laki oblaci! 

Sam naziv ovaj specifičan model najviše može da zahvali dizajnu đona koji neodoljivo podseća na oblak, pa samim time onom ko ga nosi daje neviđenu dozu udobnosti.

Cloud modeli predstavljaju kombinaciju sportske obuće i sandala, a kako su već zavladale outfit-ima fashion cica – ne čudi što popularnim high street brendovima nije dugo trebalo da i sami ponude sopstvene verzije ove – slobodno ćemo reći nezgrapne! – obuće, piše Lepota i Zdravlje. 

NE PROPUSTITE: Jelena Karleuša nosi kombinaciju koju će Srpkinje obožavati  (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🌸 ZARA OUTFITS 🌸 (@zara.outfits) on Jun 25, 2020 at 1:12pm PDT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 風歌 (@fuuuuuu_gram) on Jul 2, 2020 at 5:31am PDT

Komentari (0)

Loading