Bura donela jake glasine, konačno ćemo gledati Mesija u najjačoj ligi?!

Autor: Milovan Longinov
petak 03.07.2020.
16:28
Izvor: Sportske.net

Kao bomba sinoć je odjeknula vest da će Lionel Mesi napustiti Barsu narednog leta. Naš savet - vežite se i narednih godinu dana budite spremni da čitate mnogo toga na ovu temu.

EPA/TOBIAS HASE
EPA/TOBIAS HASE

Povezane vesti

Za početak - kao što možete da pretpostavite, pojavila se mogućnost da Mesi konačno zaigra u Premijer ligi i to, naravno - u Mančester Sitiju!

Zanimljivo, ovu vest je preneo novinar Kristijan Martin, koji radi za Fox Ameriku i on kaže - "Moji izvori u Kataloniji i Engleskoj su mi potvrdili - Mesijev odlazak iz Barselone i transfer u Siti je realnost!".

Nije poznato koliko je ovaj izvor pouzdan, ali je i više nego dovoljan da napravi pravu buru.

Kao što znate, Mesiju su fanovi širom sveta zamerali što je veran Barsi i što nije otišao u neki drugi klub, konkretno u Premijer ligu, da se dokaže i tamo kao Kristijano Ronaldo.

Za sada nema informacija iz pouzdanih izvora da Mesi zaista želi da ode, preciznije, najpouzdaniji novinari putem svojih ličnih profila prenose uglavnom samo jedno - Leo želi novu upravu i da Barsa bude jača na sportskom planu, a svi znamo da se predsednički izbori održavaju narednog leta.

Po našoj proceni, baš ovo će biti trka narednih meseci - između klubova i predsedničkih kandidata. Prvi će pokušavati da ga odvedu iz Barse, dok će drugi, kao što je Viktor Font i možda Đoan Laporta, pokušati da ga ubede da ostane.

Sve u svemu, prva glasina je tu - Mančester Siti. I to je verovatno jedini klub koji bi sportskim projektom mogao da ubedi Mesija. Pre svega, zdrav direktorski bord sa Ćikijem Begiristajnom i Feranom Sorijanom koji su zajedno sa Đoanom Laportom i Pepom Gvardiolom svojevremeno stvorili najjači tim u istoriji.

To je karta na koju će igrati Siti u narednim mesecima, ukoliko naravno, Mesi zaista pristane da razmotri ideju o odlasku.

Pep Gvardiola ima ugovor do narednog leta, i dalje nije poznato da li će biti tu ako dođe Mesi, ali pretpostavite, verovatno da bi to bilo povezano.

Vežite se. Ovo je prva vest u nizu i biće ih jako mnogo!

Ako vas zanima lično mišljenje autora - kao i prethodnih godina, Ćavi će biti taj koji će odraditi svoj posao, kao i u zimu 2015. godine. Tada je kao kapiten Mesija ubedio da ostane posle svađe sa Luisom Enrikeom. Sada će to učiniti kao novi trener.

No, pred nama je jakooo uzbudljivih godinu dana sa gomilom epizoda u potencijalnoj najdužoj sapunici ikada.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stefmajster89
Saturday, 04.07.2020
10:17

kada bude otisao ronaldo u Norwich ili Sasuolo ili Levante, mozete reci da se dokazao...

avatar
deki trbic
Saturday, 04.07.2020
09:10

NEMA OD TOGA NISTA....KMESSI moze samo u FARSELONI da igra xD gde god da ode nece nista pokazati....xD

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 04.07.2020
00:07

Mesija u najjačoj ligi gledamo vec decenija ipo

avatar
Goran Stanojkov
Friday, 03.07.2020
23:58

U najjacoj ligi koga vi zaebavate

avatar
NikkiCFC
Friday, 03.07.2020
22:23

Da ne igra LS?

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Friday, 03.07.2020
22:05

Vece su sanse da se Pep vrati u Barsu nego da Messi predje u City

avatar
BlueBoy84
Friday, 03.07.2020
20:52
avatar
Mirjevac
Friday, 03.07.2020
20:23

Mesi sigurno nece u PL, on ce 2021 imati 24 godine i sa tim godinama se bilo koji igrac nedokazuje i nece moci da se dokaze, pogotovu Mesi, on je covek krhke fizicke gradje i omanjeg rasta i on se nece moci dokazati u PL! Cak ni Ronaldo koji je jace fizicke gradje se jedva dokazuje u Italiji gde se igra mirniji i sporiji fudbal od PL, tako da Mesi milion posto nece u PL! Te glupe izjave samo moze neko da lansira koji nema dve veze o fudbalu!

avatar
Z
Friday, 03.07.2020
19:03

Vrlo prosto. Ako i bude isao iz Barse- ide u domovinu, a sa druge strane Pep napusta City posle sledece sezone

avatar
RedDevilSRB
Friday, 03.07.2020
18:18

Mislim da mu se više osporava to što on hoće da bude veći od Barselone. Tim mora da se prilagodi njemu, što igrač koji mu zasmeta mora da ode, svaki trener koji mu ne odgovara mora da ode. Pa i Maldini i Toti su celu karijeru proveli u jednom klubu pa niko ne može da im ospori da su bili jedni od najboljih igrača na svojim pozicijama. Treba da se oproba negde van zone komfora. Negde da se "dokaže", da se malo pomuči. Njemu niko ne može da ospori da je svetska klasa, da je jedan od najboljih igrača na svetu ali šta bi bilo da se njemu sve ne podređuje?

avatar
Crveni Lucifer
Friday, 03.07.2020
17:47

Nema on petlju kao ronaldo da izadje iz zone konfora i ode u nove izazove, mali plasljivko i ljutko ostaje gde je

avatar
Lecter
Friday, 03.07.2020
17:20

Mesi bi bio vise cenjen da nije igrac Barselone. Ima dosta ljudi koji ne vole ili mrze Barselonu. Inace Mesi je takav genijalac ,može da igra do 40 godina, da ne bude ofanzivan kao sad vec kao klasicni vezni igrac.