Formiran Krizni štab SPP-a

2
54

Stranka pravde i pomirenja je formirala Krizni štab za podršku građanima pogođenim virusom Covid -19.

Krizni štab će djelovati punim kapacitetom u pravcu logističke podrške oboljelima i njihovim porodicama, kao i podrške porodicama preminulih sugrađana.

Krizni štab poziva nadležne organe da formiraju mobilne timove ljekara i zdravstvenih radnika za obilazak mnogobrojnih bolesnika u kućnom liječenju.

Volonteri Kriznog štaba SPP-a se stavljaju na raspolaganje građanima i svim zdravstvenim radnicima u vidu sve neophodne tehničke i logističke podrške.

U cilju realizacije ovih aktivnosti, formiran je Call centar koji će raditi od 8 do 19 h putem kojeg će građani moći zatražiti pomoć pozivom na tel: 060 889 20 12.

(SPP)


Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

2 KOMENTARI

  1. da SPP kontaktira ZAJEDNICU SANDZACKE DIJASPORE i da se dogovore o hitnom prikupljanju i slanju pomoci iz Dijaspore za Sandzak ( sto je najpotrebnije po pitanju opreme , lijekova , … savjete nasih ljudi slusati na terenu , medicinsko osoblje ) , to trebaju ovaj weekend da odrade , nema se ovdje vrijemena za gubljenje i kojekakve izjave, i sastanke . Direktno proglas, da se pomoc i novac sakupe hitno i salju za Sandzak.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.