Milošević sa Denisom Stojkovićem i Bibarsom Nathom, © Star sport
Milošević sa Denisom Stojkovićem i Bibarsom Nathom, © Star sport

Partizan u „Zemunelu“ sigurno do 15. jula, Zlatibor opcija za drugi deo priprema

Vreme čitanja: 2min | pet. 03.07.20. | 16:26

Za sutra zakazana prozivka crno-belih

Partizan je definitivno otkazao odlazak na prvu fazu priprema na Zlatibor. Ideja je bila da se crno-beli odmah posle sutrašnjeg okupljanja u Sportskom centru „Zemunelo“ zapute na srpsku planinsku lepoticu, međutim, sumnja da se u ekipi pojavio virus korona (navodno su zaraženi Aleksandar Šćekić i Nikola Lakčević) u kombinaciji sa pogoršanom epidemiološkom situacijom u državi, uticali su na prekrajanje planova.

Trener Savo Milošević svakako će u subotu, u 10.30, izvršiti prozivku i označiti početak priprema za narednu sezonu u kojoj su ambicije vezane za plasman u grupnu fazu Lige Evrope, potom i povratak titule u Humsku 1 posle tri godine pauze. Zasad nema nagoveštaja da bi u prvim danima rada crno-beli mogli da odigraju neku kontrolnu utakmicu, ta opcija je i dalje otvorena i zavisiće od toga da li će i koje sparing partnere imati na raspolaganju u naredne dve sedmice.

Izabrane vesti

Što se tiče druge faze priprema, planirane od 15. do 26. jula, postoji i dalje šansa da u tom periodu Parni valjak boravi na Zlatiboru. U klubu kažu da će brižljivo pratiti savete lekara, te ako uslovi dozvole pokušaće u drugoj polovini meseca odu na planinu, gde je boravak već zakazalo nekoliko superligaša. Onda će i mogućnosti da odigravanje prijateljskih susreta biti kud i kamo veće.

Inače, sutra bi u „Zemunelo“, osim igrača koji su izneli prethodnu sezonu (sa izuzetkom Strahinje Pavlovića, novog štopera Monaka) trebalo da se pojave i fudbaleri koji su tokom proleća bili na pozajmicama. U pitanju su Nemanja Nikolić (Spartak), Petar Gigić (Mačva), Periša Pešukić (Budućnost, Podgorica), Marko Jovičić (Hibernijans, Malta) i Luka Cucin (Inđija). Zasad nema nagoveštaja da će neko od njih dobiti još jednu šansu u Partizanu.




tagovi

FK PartizanpripremeSavo Milošević

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara