Nenad Sovilj donosi novu kolekciju nakita

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 03.07.2020.

0

Foto: Mladen Šarić

Foto: Mladen Šarić

Jeste li ikada promijenili svoj stav? Kada, zbog koga ili čega? Neka nakit to napravi za vas! Evo što nam je na tu temu pripremio Nenad Sovilj.

Ovaj put uz pomoć morskih bisera – Southsea bisera, Tahiti crnih i zlatnih bisera kao i slatkovodnih bisera. Dvije su linije unutar kolekcije, jedna uključuje samo plemenite kovine i bisere, dok druga donosi plemenite kovine, bisere, smolu i emajl. Ukratko: Nenad Sovilj predstavlja novu kolekciju Metamorphosis.

Promijenite uvjerenje i simptomi u vašemu životu će se promijeniti. Poništite uvjerenja koja su vas kočila i problemi koji su stvoreni iz tih uvjerenja će nestati.

Vjerojatno najveći zaokret je to što je svoj dućan u Amruševoj preuredio i proširio ga, tako da je u istom prostor i radionica u kojoj stvara te je otvorio globalni online boutique.

Nova kolekcija Nenada Sovilja

Nova kolekcija Nenada Sovilja

O njima je pisao Kafka, skladao Phillip Glass, Ovidije je pjevao, a Sovilj kreira nakit koji će vas podsjećati na nužnost zaokreta, na nužnost daljnje potrage, na slobodu. A sloboda je opasna, kao što i nakit može biti. Treba ga znati nositi, kao, naime, i slobodu samu.

Foto: Mladen Šarić

Foto: Mladen Šarić

Kolekcija je to promjene, vjere u stalnu mijenu. Sada nakon petnaest godina postojanja luxury brenda Sovilj i četrdesete godine života u koju je naš dizajner zašao – vrijeme je prošireni smjer koji je zabavan, elegantan i naprosto - hrabar.


VIŠE O TEMAMAnakitNenad Sovilj




Povezano